- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
Sagolun amin insALLAHDualarim sizinle. Allah tez zamanda sifa verir insallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun amin insALLAHDualarim sizinle. Allah tez zamanda sifa verir insallah.
Allah şifa versin inşallah. Dualarım sizinle.
İnsallah Allah razi olsunÇok geçmiş olsun , Allah şifa versin ..
Oglum hast dogduktan sonra hassas oldum ben de eskiden uzulurdum simdi iliklerimde hissediyorum damdan dusenin halini damdan dusen anlarmis misali. Amin insallah duaniza sagolunSon zamanlarda cocuklar ve bebekler konusunda cok duygusalim. Nerde biraz rahatsiz yada hasta minik gorsem sanki benim evladimmis gibi icim yanarak agliyorum. Hic bi yavru aglamasin Allah hepsinin sifasini versin sizin evladinizla birlikte, insallah en kisa zamanda iyilesir.
Rabbim acil şifalar versin beterinden sakladın inşallah
Amin olsun dualariniza insallah sagolunŞifa Allahtan inşallah sagligina kavusur yuzunuz guler minicik yavru rabbim o melegi her daim saglikli mutlu huzurlu etsin
Allah yardımcınız olsun dermanı varsa isyan etmeyin rabbim dermansız dert vermesin insOglum anal atrezili(makatı kapalı) dogdu. 3 ameliyat oldu. Artik bitti derken gergin omurilik(spina bifida)sendromu oldugunu ogrendim. 4.ameliyatini olali iki sene olmadi. Gecen hafta kontrol emari icin gece sabaha kadar uyutmadik uyanmasin emarda diye sonucu bugun cikti iki sene oncekiyle ayni hatta gerginlik artmis. Dr gostermedik ama bi onceki sonucla birebir 5.ameliyat yolu gozukuyor. Var mi bizim gibi olan. Biliyorum bizden daha beterleri de var. Oglum daha dort yasini doldurmadi bile. İcim öyle buruk ki ogluma baktikca diyorum ki ah yalan dunya bize de gul artik nolur. Bizden daha kotu durumdakilere de şifa ver Allah'im, bize de şifa ver. Aglamasin cocuklar. Hep mutlu olsunlar.![]()
Allah yardımcınız olsun dermanı varsa isyan etmeyin rabbim dermansız dert vermesin ins
Çaresi olmadigi icin ameliyat oluyor malesef omuriligi gerginlkten rahatlamak ameliyatin amaci amin olsun dualariniza sagolun insallahOy kıyamam.
Ama siz hep pozitif olmalısınız.
Dert gelecekse dermanıyla gelsin.
Bakın çaresi var ki ameliyat oluyor. Ya olmasaydı..
Hep neşeli olmaya özen gösterin ve sabredin.
İnanın sizin neşeniz ve sevginiz ona en iyi gelen ilaç.