Günaydın herkese.
29 yaşındayım. Arkadaş aracılığı ile biriyle tanistirildim. Çocuk kendisi istemiş tanışmak bende olur dedim. Neyse iki defa görüştük hersey iyi giderken bir anda iletişimi kopardı. Tanıştıran arkadaslarla gorusekecektim sende gel dedim çok yoğunum fırsat bulursam gelirim dedi. O akşam ne aradı ne sordu. Bende aramadim. 3 gün hiç sesi çıkmadı en sonunda mesaj attım yani olmayacaksa en azından bunu soyleyebilirdin diye, hemen aradı çok fazla yoğunluk olduğunu oyüzden arayamadigini sakin aklına yanlış birsey gelmesin dedi. Ama sonra yine o gün hiç aramayinca bir daha aramaya gerek yok dedim sildim her yerden.
Aradan 2-3 hafta geçti mesaj attı tekrar dönmek istediğini herseye yeniden başlamak istediğini emin adımlarla ve acele etmeden dedi. Kabul ettim.
Hiç aramadi sohbet etmedi aradığı zaman 2 dk konuştu. Mesajlastigimiz zaman anlamsız bir şekilde sohbeti kesiyordu. Lafı ağzıma tikiyordu. Ya yeni tanismissin sohbet etmez misin, merak etmez misin tanımaya çalışmaz mısın. En sonunda yine dayanamadım istemiyorum diye mesaj attım sen bilirsin slnbrcn bu ne ya zırt birt hep aynı şeyler dedi.bende ilk önce nasıl davranması gerektiğini öğren dedim. Ama içimde kaldı ağzıma geleni söylemek istiyorum.
Ve yine olmadı ve yine sonu hüsran.