- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
-
Hayırlı,uğurlu olsun kanka.Amann sabahlar olmasınSanırım burada kendimizi, öteki konuları sabote etmiş gibi hissetmeyeceğiz
Hayır mı şer mi göreceğiz ahahahahHayırlı,uğurlu olsun kanka.Amann sabahlar olmasın
Keyfimize salça olmasınlar daHayır mı şer mi göreceğiz ahahahah
Olsun reyiz ya o salçayı ekmeğe sürer yerizKeyfimize salça olmasınlar da.
Yeriz kuzum,hem de nasıl yeriz.Canim salçalı ekmek istedi kızOlsun ya reyiz ya o salçayı ekmeğe sürer yeriz
Offff bayılırım bunaAçılış şarkısı bırakayım ben, geleneğimi bozmayayım
Aahhaha kahkaha attım yaYeriz kuzum,hem de nasıl yeriz.Canim salçalı ekmek istedi kız.
Bir de baklava paylaştım o kadarAahhaha kahkaha attım ya
Valla dürüst olmak gerekirse 90 gün çok iddialı ben sanmıyorum ya. Birebir aynısı olmaz ama en azından formumuz biraz değişir o kesinBir de baklava paylaştım o kadar,90 günde öyle olur muyuz?
Niyet ettik six pack yapmayane yapıyoruz...bana da söyleyin bende aldım başımı gidiyorum...
Niyet ettik six pack yapmaya.
https://www.facebook.com/analadım anladım...var mı bir program birşey..bende katılayım...
Biz öyle meditasyona ek olarak kendimize iş güç çıkardık, fit olalım sıkılaşalım gibi amane yapıyoruz...bana da söyleyin bende aldım başımı gidiyorum...
ben de bulamadım hareketleriÇok güzel lakin hareketleri niye göremedim( çok da aklım çelindi bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?