• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

İşe girersem dava açmaya gideceğim türkiye ye. İş olayı bütün hayatımı bağlıyor. Çünkü sabit gelirim yok.
Tamam canım...yanındayım bütün enerjimle...pes etmeyenler hep kazanan...bu iş olmazsa servis elemanı vs gibi yan bir işe girsen biraz ayağa kalkana kadar olmaz mı?

Evet psikologa gitmek istiyorum, başa çıkamıyorum artık bu durumlarla. Ama ona da ayıracak bütçem yok. Gene mevzu işe geliyor. Biri beni işe alsa, baştan ayağa hayatımı yenileyecek her şeyi yapacağım. Tek göz odalı evde kaldım, siz de olmasanız kimseye de anlatmıyorum. Ailem de henüz bilmiyor. İşe girip sonra Türkiyeye gidip her şeyi yüzyüze anlatmak istiyordum. Annem tansiyon şeker hastası ve onda da endişe bozukluğu var, uzaktan böyle konuları açarsam kötü olacak biliyorum.
sen buradan yaz içini dök o zaman...ben destek olurum her zaman...anlatmak da iyi gelir...

O tarz bir işe giremiyormuş😔.
tarot öğreteyim sana...danışmanlık ver...olmaz mı? hergün ders yaparım öğrenene kadar..ne dersin? bak çok düşkün herkes..düzgün birşekilde yaparsan bayağı ek gelir olur...birde hesap açarız sana..online bakarsın...
10 derste öğretirim sana bütün inceliklerini...online birşekilde teamsden falan bağlanalım...olur mu? ister misin?

tarot öğreteyim sana...danışmanlık ver...olmaz mı? hergün ders yaparım öğrenene kadar..ne dersin? bak çok düşkün herkes..düzgün birşekilde yaparsan bayağı ek gelir olur...birde hesap açarız sana..online bakarsın...
10 derste öğretirim sana bütün inceliklerini...online birşekilde teamsden falan bağlanalım...olur mu? ister misin?
Ben o işi hiç beceremem ki☹.

günde 10 eurodan 1 tane açılım yapsan ayda 300 euro olur...birde düzgün yaparsan daha çoğalır...

Back
X