- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.721
ya boşver...güzel seks yaşlandığında adama bakmaz...full paket biri gelsin hayatına....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta ile mi yapıyorsun?bir ara çok güzel yapıyordum....dağıtıyorum şu an ya ..yapamıyorum...
Can sıkıntısı benşm ki ya o kafa olduğumdan değil aslımda YouTube shortsa geziyorum hoşuma giden i atıyorum buraya ınst face beni çok sıkıyor artıkbir ara çok güzel yapıyordum....dağıtıyorum şu an ya ..yapamıyorum...
Ben de üzerime alinim azıcık yav çok şeker insanımdırben hatay aşığıyım, antakyanın o enerjisi bile yeter off, insanı desen gördüğüm en güzel insanlardan
yok kuzum...3 şeyi birleştirip... bu arada çiğ köftemde macun gibi olurdu...bitti bitti geçen hafta yaptım kısır gibi oldu...sanırım sihirimi kaybettim.Yumurta ile mi yapıyorsun?
aynen çok sıkıldım her ikisinden de...hatta 1-2 senedir işim olmuyor...Can sıkıntısı benşm ki ya o kafa olduğumdan değil aslımda YouTube shortsa geziyorum hoşuma giden i atıyorum buraya ınst face beni çok sıkıyor artık
Sen gel ben sana közde nefis künefe yedireyimBen Mersin'e kadar gidebildim ama imkanım olursa mutlaka gezip görmek istediğim yerler arasında.
Aslında yumurta konulmiyormus hamuruna ama annem ısrarla konuluyor diyor.Bazen benim de öyle oluyor,en iyi yaptığım şeyleri bile rezil edebiliyorum☹.yok kuzum...3 şeyi birleştirip... bu arada çiğ köftemde macun gibi olurdu...bitti bitti geçen hafta yaptım kısır gibi oldu...sanırım sihirimi kaybettim.
Kiz yeminle atlar gelirim bak,ne geldiyse başıma şu pis boğazım yüzünde geldi zatenSen gel ben sana közde nefis künefe yedireyim![]()
Ooo ben tam gurmeyimm gel takıl bana yasa hayatıKiz yeminle atlar gelirim bak,ne geldiyse başıma şu pis boğazım yüzünde geldi zaten.
Gelirim bakOoo ben tam gurmeyimm gel takıl bana yasa hayatı![]()
Can sıkıntısı benşm ki ya o kafa olduğumdan değil aslımda YouTube shortsa geziyorum hoşuma giden i atıyorum buraya ınst face beni çok sıkıyor artıkbir ara çok güzel yapıyordum....dağıtıyorum şu an ya ..yapamıyorum...
Ovcvvvvv çok iyi di buya boşver...güzel seks yaşlandığında adama bakmaz...full paket biri gelsin hayatına....
Kız bende aynı konudan muzdaribim her gün diyete başlıyorum diyorum sadece diyorumGelirim bak,zaten kilom az geliyor bana,bir de Hatay mutfağına bir giriş yaparsak vay halime
![]()
Sen yine niyet ediyorsun ve başlıyorsun,bende o hiç olmuyor işte,Allah ne verdiyseKız bende aynı konudan muzdaribim her gün diyete başlıyorum diyorum sadece diyorum![]()
Sadece diyorum kiz faaliyet yokSen yine niyet ediyorsun ve başlıyorsun,bende o hiç olmuyor işte,Allah ne verdiyse![]()
Allah aşkına,Hatay'da yaşayan bir insan nasıl diyet yapsın?Biri bana bunu açıklasınSadece diyorum kiz faaliyet yoklaf var icraat yok
![]()
Salçamı Hatay'dan getirtiyorum dedim ya,yemeklerin lezzeti o kadar fark ediyor ki.kesinlikle doğru diyorsun sabah kalkiyorsun katıklı ekmekle güne basliyorsun nasil yapayım![]()