- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #3.041
Slm millet nasilsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba iyiyim siz nasılsınız?Slm millet nasilsiniz
İyiyiz sen nasılsın :)Slm millet nasilsiniz
İyim özlemişim sizi Bayadır yoktumİyiyiz sen nasılsın :)
Sana da afiyet olsun kuzumAfiyet olsun canım bende cayimi yudumluyorum![]()
Bizde seni özledikİyim özlemişim sizi Bayadır yoktum![]()
Var mı bildiği şeyler?GüZel bakmış beğendim ben
Bir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallahBizde seni özledik![]()
Hatay'lı gurme kankam benimSağol canım benimmm![]()
Merhaba, iyi olmaya çalışıyoruz, burası bir nevi rehabilite alanımızSlm millet nasilsiniz
Merhaba,sizi çıkaramadımBir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallah![]()
Yasakliydim bir süredir normaldirBir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallah![]()
o zaman tam yerine gelmişsiniz, burada rencide edenin, yargılayanın ağzına kürekle vuruyoruzBir daha konu acmicam takılcam buralarda konulara verilen cvplar canımı sıkıyor psikolojim bozuluyor gereksiz hareketler yapıyorum çünkü son yasaklanmamdi inşallah![]()
+1Merhaba,sizi çıkaramadım![]()
Ben hiç cikaramadim yaslandim galibaMerhaba,sizi çıkaramadım![]()
Var tabi :)Var mı bildiği şeyler?
Merhaba, iyi olmaya çalışıyoruz, burası bir nevi rehabilite alanımızsiz nasılsınız?
Harika tam benliko zaman tam yerine gelmişsiniz, burada rencide edenin, yargılayanın ağzına kürekle vuruyoruz
sakin gençler, ben de çıkaramadımBen hiç cikaramadim yaslandim galiba![]()