- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #3.181
Her detayı anlatmadım işte onu söylüyorum anlıyor musun? Size bazı anılarımı anlattım, gel de beni vur yargıla diye değil gülüp eğlenelim diye.Kimse sana anlat demedi kendin anlattın dinledik ayrıca sen anlattın ben adamı tanımam etmem görsem bilmem ben seni üzdüğü için bilendim ki zaten onca sene bir arkadaşıyla bile tanıştırmamış seni bunları sen kendin anlattın ben bilmem muneccin değilim senşn anlattıklarınla bizim samimiyetimize güvenerek bende koskoca 10 sene üzerine nasıl buna katlandın zaten en basında da bunu anlayamadım hala anlayamadım bemde hayatımda birilerinin bana bakmasını istesem hayatımı çalışarak değil birilerinin üzerinden geçinirdim hayatımda evleneceğim insanın mevcutta sahip olduğum hayat şartlarımın altında olmamasını istemem çol normal sonra diğer kadınlar gibi bi başıma duvarlara sarılıp ağlamak hoş olmaz ailenin önemini hala kavrayamamışsın ama sonuç olarak o adamın öyle bir ailesi varken senınde aldığın sonuç anlattıkların onun üzerinden gidiyor bilimsel makale yazıyorsun ya insan beyni iyi biliyorsun oğlanın annesi de görgüsüz teyzesinde ne yazıkkı sana yarısını veririm dediğin halde bile istediğin arabayı kiralamayan hatta sana takılan seylerı geri vermek isteyen benim ailem diyen sen olmasanda bunlar olacaktı diyip seni bostan korkuluğu yerine koyan bir adam var ortada tıpkı annesi ve teyzesi gibi birşeylerdrn ders çıkarmak önemli ben bir ilişkiyi istemiyor ve bitiriyorsam karşımdaki insan da kafama silah dayayarak zorla beni o ilişkinin içinde tutamaz ayrıca ilişkiler karşılıklı olur tek taraflı olmuyor ne yazıkkı sonra ısınmak için başka şeylere sarılmak zorunda kalıyor insan
Adamın istediğim arabayı kiralamaması bana o kadar ağır gelmiyor ben paraya o kadar önem vermem. Sen veriyorsan o senin tercihin, sen öyle devam et hayatına eğer doğru bir bakış açısı olduğunu düşünüyorsan. Beni bostan korkuluğu yerine koyan biri yok, o takı muhabbeti son aylarımızda geçmiş bir olaydır. Sen ilişkilerinde çok başarılısın ya sen de öyle devam et o zaman. Umarım benim yaşadıklarımı hayat sana yaşatmaz da çok mutlu olursun, senin yaşında kız kardeşim var çünkü seni onun gibi görüyordum. Canın sağ olsun.
Tekrar ediyorum son kez lütfen benim hayatımla ilgili tek bir yorum daha yapma, benim hayat anılarıma da lütfen sen cevap verme.