• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Seninki seni yokluyor mu yine N noktalibirgul ?? kendini hatırlatıyor mu yani
Yoklamaz mı 😢 ne hikmetse sürekli geçmiş bi işimiz gündeme geliyor o şekilde görüşüyoruz ama daha ötesi yok. Ben de bazen yeter ki iletişimde kalayım modunda olduğumu seziyorum o zaman da kendime üzülüyorum 😢😢

Kankitoşlar fırsatı kaçırmayın🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20220430-232831_Tellwe.webp
    Screenshot_20220430-232831_Tellwe.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 30
Ay bu ara bu fal konusunda herkes yorumcu sanıyor karşısındakini çok enteresan yani banlanirsam bugün yine banlarim bende tutamicam kendimi🤣🤣🤣
İlginç olan da tellwe değil sadece ya fal sepeti ya Binnaz başlığıydı tam hatırlamıyorum orada da biri türemişti böyle sen falcısın kesin diye birilerine sataşan. Fake hesap mıdır nedir 🙊🤣

Valla hiç o istisnayı söylemeyecektim kanka ama olmadı yapamadım 🤣🤣 dün sen de falcılığın kıyısından döndün gözümden kaçmadı 🤣🤣
diyen de asıl kendisinin ne olduğu belli değil, elaleme falcısın diyerek kendini sıyırmaya mı çalışıyor nedir, baş şüpheli kendisi :D

Yoklamaz mı 😢 ne hikmetse sürekli geçmiş bi işimiz gündeme geliyor o şekilde görüşüyoruz ama daha ötesi yok. Ben de bazen yeter ki iletişimde kalayım modunda olduğumu seziyorum o zaman da kendime üzülüyorum 😢😢
İşte o yüzden tamamen sıyrılmak lazım, bu şekilde sen o kanaldan çıkamazsın. Bağlantıyı komple koparmak gibi bir durum denesene, mümkün değil mi?

Back
X