Dediğin gibi biri olabilir aslında, başka türlü biri de olabilir bilemiyorum kafalar karışık bende onun hakkında

Sürekli görünüp kaybolmaz, onun yerine hep belli bir mesafede kalır ve ne iyilikle ne de zorla benim o mesafeyi aşmama izin vermez. Sadece kendisi isterse bir miktar yakınlaşabiliriz :)
Ben uzunca bir süre karakteri böyle diye düşündüm, anneyle bağlarında sıkıntı olabileceğini söyleyen de olmuştu senin gibi.
Onun özelinde şöyle bir durum var bunu nasıl yorumlamak lazım bilmiyorum; daha önce bir evlilik tecrübesi var ve bir konuşmamızda laf arasında eski eşinin çok üstüne düştüğünü, kadını kısıtladığını, aslında çok kıskanç olduğunu vs. söyledi. Epey şaşırdım tabii çünkü ondan hiç beklemediğim haller hareketler. Yine aynı adam eski eşin her şeyi birlikte yapmak istemesinden, sürekli dip dibe olmayı beklemesinden de bunaldığını söylemişti. Hangisi gerçek "o" inan ben de bilmiyorum.
Nasıl tarif etsem; hani hem çok yakın hem uzak gibi. Uzansam dokunacağım ama dokunmam yasaklanmış gibi onun tarafından

Bu çaresizliği bilinmezliği aşamadığım için uzaklaşmak istedim, sonra gördüm ki o benim isteklerime, duygularıma karşılık verebilecek biri değil ve hiç olmamış.
Hayatı hep zordur hep karmaşıktır ve hep anlayış bekler, anlamadığımda da suçlanırım aynen bu da dediğin gibi...