• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Ayyy kızlar benim büyük gün yaklaşıyor bu hafta çok sık giremem herhalde😆 felaket uykusuzum bugün erkenden kaçıyorum size doyamadım daha hiç gidesim de yok🤣🤣🤣 ama yarın baya koşturmacalı olacak o yüzden kaçtım🤣 sizi çoook öpüyorum iyi geceler hepinize😍😍😍💕💕💕💕
Haydin iyi geceler...Herşey istediğin gibi gitsin canım:KK200:

Ya keşke düğün yapsaydı,hepimiz gidip göbek atsaydık.Hayale bak ama😊🤣
Yaaaa kaldı valla düğün kutlama yapıcaz aksamına bi yakın akrabalar olucak. Ama göbek atma kısmı benimde kafamı karıstırdı baya düğün salonundaki ortam olmaz cunku ahahahaahh🤣🤣

Şirket yemeği var uzun bir aradan sonra..herkes bir heyecanlı..abiye alan bile var...pandemiden sonra costu millet tabi...hepsini kot tişört'e ikna ettim bugün...çünkü ben şu an hiçbir elbiseye sığmıyorum...onlar niye giysindi... :işsiz:
Bende bir buçuk ay sonra bikini giyeceğim ama bu halde nasıl olur bilmiyorum☺☺

Bende bir buçuk ay sonra bikini giyeceğim ama bu halde nasıl olur bilmiyorum☺☺
ya şu toplumun standartlarını boşverin ya, bikini dediğin şeyi zayıflara özel mi yapmışlar sanki. Giy dolaş ya göbekse göbek, fazlalıksa fazlalık. Verirsin eğer istersen, vermezsen de öyle güzelsin zaten

Back
X