- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #5.061
benim dertlerde para pul...sonra kızın sporu vs vs...ne yazacaksınız ki çok zevksiz...dur gidem aşık olam sizin için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah eski halim olsa ne kaos yaşatırdım size ben yaaaMillete absürt olay lazım,bizim dertleri pek umursayan olmaz.Kaynana,elti,görümce kaosu lazım![]()
Bugun biri kocama doyamıyorum diye konu açmıştı,gördün mü onuah ah eski halim olsa ne kaos yaşatırdım size ben yaaa
Aslında normali o....ben çok çabuk doyuyorum..midem küçüldü benim...doyamasak iyiydiBugun biri kocama doyamıyorum diye konu açmıştı,gördün mü onu![]()
O erkekmiş galiba kanka,banlandı dün akşamBenim favori başlığım...erkek bulamıyorum...oldu bugün....
Milyonların bir derdine parmak basmış....
aaaa..deme ..evet onunda yorumları gözüme çarpmıştı...O erkekmiş galiba kanka,banlandı dün akşam.Geçen gün de psikolojisibozukpsikolog diye bir üye ifşa oldu.Sahte profilimiş,bir de insana psikolog gibi akıl dağıtıyordu.Çok tuhaf bir yer burası
.
Az mı dert anlattık ya baya da anlattık ama dertler sıkıcı galiba o yüzden hareket sağlanamıyor oradaki gibiBuraya da dertleri mi yazsak...azcık hareketlenirdi...![]()
![]()
![]()
Sansasyonel birşeyler lazım,bizim dertler olmaz,cikssssAz mı dert anlattık ya baya da anlattık ama dertler sıkıcı galiba o yüzden hareket sağlanamıyor oradaki gibi![]()
Fazla mantıklı yaklaşıyoruz olaylara ondan bence. Şimdi mesela benim aşk derdim var, gidip adama saysam ağzıma geleni sonra engellesem, sonra engeli açsam o kadar sövdüm bana bişeyler söyle sen de hiç oralı olmuyorsun seven insan engelleri aşar desemSansasyonel birşeyler lazım,bizim dertler olmaz,cikssss![]()
Valla ne yalan söyleyeyim,senden böyle bir performans asla beklemiyorum kanka,hadi şaşırt bizi,şaşırt biziFazla mantıklı yaklaşıyoruz olaylara ondan bence. Şimdi mesela benim aşk derdim var, gidip adama saysam ağzıma geleni sonra engellesem, sonra engeli açsam o kadar sövdüm bana bişeyler söyle sen de hiç oralı olmuyorsun seven insan engelleri aşar desemnurtopu gibi dert ürettim tam bdv lik
![]()
Yok hepiniz dengeye geldiniz..bence meditasyon yaparken tütsü yaksak mı? İnsanlara bazen sinirleniyorum normal mi? gibi dertlerimiz olur bizim....azıcık dengeleri bozsak mı? aşık neyin olurduk...renk gelirdi...Valla ne yalan söyleyeyim,senden böyle bir performans asla beklemiyorum kanka,hadi şaşırt bizi,şaşırt bizi![]()
Benim dertler anca kaynana,görümce,çoluk çocuk olur EvitamYok hepiniz dengeye geldiniz..bence meditasyon yaparken tütsü yaksak mı? İnsanlara bazen sinirleniyorum normal mi? gibi dertlerimiz olur bizim....azıcık dengeleri bozsak mı? aşık neyin olurduk...renk gelirdi...
görümce ilgimi çekti..anlatsanaBenim dertler anca kaynana,görümce,çoluk çocuk olur Evitam.
Ahahahahah az değilsin heeegörümce ilgimi çekti..anlatsana![]()
![]()
![]()
Önünü açıyorum işte... Anlat rahatla..görümce ilgimi çekti..anlatsana![]()
![]()
![]()