- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
trakya düğünü kanka el mahkum o çalacakBizim düğünde üç kere falan çaldı bu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trakya düğünü kanka el mahkum o çalacakBizim düğünde üç kere falan çaldı bu![]()
Bunu dinleyin allah aşkına
Ayyy Allah'ım benim koca masalar üstünde göbek atarken yaşadıklarım geldi aklımatrakya düğünü kanka el mahkum o çalacak![]()
düğünden sonraki gün belli olurAahhaahahahah bayılıcam gulmekten ya ahhaahahahhAy lutfen kaynişim çirkinleşmesin onun yanında böyle sarkılar acmak zorunda kalırım yoksa
![]()
görmek isterdim ahahahahahha tahmin edebiliyorumAyyy Allah'ım benim koca masalar üstünde göbek atarken yaşadıklarım geldi aklıma![]()
Bakalım yatak örtümü düzlemis miyim diye kontrole gelecek midüğünden sonraki gün belli olur![]()
Ahh kizlar bir araya gelebilsek ben izletirdim sizegörmek isterdim ahahahahahha tahmin edebiliyorum
ya da telefon taciziBakalım yatak örtümü düzlemis miyim diye kontrole gelecek mi![]()
Aahhaahah inşallah içinden şeytan çıkmaz yaya da telefon tacizi![]()
![]()
![]()
Benimki evlenmeden önce çok sevimli gözüküyorduAahhaahah inşallah içinden şeytan çıkmaz ya![]()
yok ya takılıyoruz, bir şey çıkmaz bence. Çıkarsa da biz burdayızAahhaahah inşallah içinden şeytan çıkmaz ya![]()
aha ters köşe biri çıktı, o zaman ben bilmiyorumBenimki evlenmeden önce çok sevimli gözüküyordu![]()
Yaaa beni korkutma lutfen ahahhaahahahBenimki evlenmeden önce çok sevimli gözüküyordu![]()
Evet ya belli ederdi bence biraz diye dusunuyorumyok ya takılıyoruz, bir şey çıkmaz bence. Çıkarsa da biz burdayızgel söyle, strateji kasarız ahahhaha
Yok kız,benim aşktan gözlerim şaşı olmuştu.O yüzdenaha ters köşe biri çıktı, o zaman ben bilmiyorumher an her şey olabilir
Kaynana dediğimiz olgu sürpriz yumurta gibidir, kimbilir içinden ne çıkarYaaa beni korkutma lutfen ahahhaahahah![]()
ayy ne güzel cümle çok hoşuma gitti, böyle sevgi dolu şeyleri çok seviyorum. Ben galiba sevgiye çok aç kaldım yaYok kız,benim aşktan gözlerim şaşı olmuştu.O yüzden![]()
Bende de biraz var o durumYok kız,benim aşktan gözlerim şaşı olmuştu.O yüzden![]()
Bir gün gerçek aşk mutlaka bulacaktır seni,ben umudumu kaybettiğim anda bulmuştumayy ne güzel cümle çok hoşuma gitti, böyle sevgi dolu şeyleri çok seviyorum. Ben galiba sevgiye çok aç kaldım ya![]()