- 18 Şubat 2018
- 13.900
- En iyi cevaplar
- 2
- 64.945
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
Benim ikisi de 4 ve astigmat varbir göz 5, diğeri 3![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikisi de 4 ve astigmat varbir göz 5, diğeri 3![]()
benim de miyop, körler sağırlar birbirini ağırlar (iğrenç espri oldu farkındayım, gülmenize gerek yok)Benim ikisi de 4 ve astigmat var
Olmaz,boşa gitmesinbenim de miyop, körler sağırlar birbirini ağırlar (iğrenç espri oldu farkındayım, gülmenize gerek yok)
çünkü kankalık bunu gerektirir ahahahahOlmaz,boşa gitmesin![]()
Madem sen benim kayıp kız kardeşimsinçünkü kankalık bunu gerektirir ahahahahcanını yerim
hahahah neden olmasınMadem sen benim kayıp kız kardeşimsin![]()
Ben artık yatiyore,senle daha çok itlik serserilik yapacağuk unutmahahahah neden olmasın![]()
Bizim işimiz... her daimBen artık yatiyore,senle daha çok itlik serserilik yapacağuk unutma![]()

bir göz 5, diğeri 3![]()
Aboo bende kendime üzülüyodum benimki 1.5 1.25 dahaBenim ikisi de 4 ve astigmat var
Çok geçmiş olsun sen dinlen iyice toparlanmana bakKızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim![]()
Benim de miyop ikisi de 3.25, herkesin mi gözü bozuk yaaAboo bende kendime üzülüyodum benimki 1.5 1.25 daha![]()
Geçmiş olsun canım, ben de geceleri çalışıyorum sonra sürünerek yatağa atıyorum kendimi o yüzden hiç bakamıyorum buraya. Sonra ertesi gün tüm mesajları okumaya geliyorumKızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim![]()
Benimki master seviye,uzaktan babam gelse tanımamAboo bende kendime üzülüyodum benimki 1.5 1.25 daha![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın yazamıyorum bu ara hic, biraz rahatsızım da bir türlü iyilesemedim![]()
Uykusuzluktan mıKızlar aptal gibiyim,bir o yana bir bu yana savruluyorum.
Aynen canım,geceleri ağır çene düşüklüğü problemi yaşıyorumUykusuzluktan mı![]()
Allah şifa versin diyorum ama bunun kıskançlığımla zerre ilgisi yok biliyor musunAynen canım,geceleri ağır çene düşüklüğü problemi yaşıyorum.