• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Sonrasında da attılar zaten, yaklaşık 10 yıllık (lise yıllarım dahildir) emeğimdi o subaylık, her detayına çalışmıştım, fiziksel yeterlilikte falan birinci gelmiştim. Sanırım hayattaki tek ahım bu, eğer bizi duyan bi üst enerji varsa, benim hayatımdan çaldıklarını onların yedi ceddinden çıkarsın
Aminnn canım çok üzüldüm yaşadıklarına ama kalmaz yanlarına çıkar bir yerden:((

Arkadaşlar sonunda evleniyorum :KK76: :21:

Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımm :D İçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız :D
Mutluluğumu paylaştığım ilk insanlardan birisiniz bu arada:KK36:

Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımm :D İçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız :D
Bugün aldığımız en güzel haber de bu olsun o zaman.Allah tamamını erdirsin canım benim🥰.

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz sarhoştım az gittim deşarj olayım diye ondan forumdan çıktım mesajları tek tek okudum evitacım bana bayağı hakim kurban olduğum sabah da suam çok iyi uyandım ve çok çok tebrik ediyorum ALLAH bir yastıkta kocatsın

Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımm :KK70: İçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız :KK70:
Mutluluk pesinden ayrılmasın canim tebriklerrrr.

• Muhteşem
Reactions: cnu
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim merak etmişsiniz sarhoştım az gittim deşarj olayım diye ondan forumdan çıktım mesajları tek tek okudum evitacım bana bayağı hakim kurban olduğum sabah da suam çok iyi uyandım ve çok çok tebrik ediyorum ALLAH bir yastıkta kocatsın
Çoookk çook teşekkür ederim aminnn inşallah :KK36:

Bugün tarih aldık geçen haftadan beri uğraşıyorduk 15 mayısta evli birisi olacağımm :KK70: İçimde çokk değişik bir mutluluk var tarif edemiyorum 5 yıldır beraberiz ama bu evlilik mevzusu beni felaket korkutuyor hala inşallah sıkıntısız atlatacağız :KK70:
Yaaaa...çok güzel geldi bu ama.....Allahım mutluluğunuzu,bereketinizi arttırarak devam ettirsin...Ocağınız hep uğurlu olsun....

Back
X