• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Şu anki psikolojim tamda bu😀.

Eklentiler

• Screenshot_20220307-225853_Instagram.webp
    Screenshot_20220307-225853_Instagram.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 23
Bahar gelini oluyorsun cnu cnu :KK36:
Mutluluğun, huzurun daim olsun canıım :nazar:
Bugün şarkılar sana geliyor :halay:
Eveett yaz düşündüm de burada havalar nisanda sıcacık olmaya başlıyor mayısta yanarız zaten dedim amaan yeter artık evleneyim bitsin zaten stres çok yoruyor :D

Amiinn inşallah çok teşekkür ederim hepinize çok mutlu ettiniz valla ya:KK36::KK71:

Valla süper,keşke bende böyle kararlı olabilsem.Ama yok işte,gerçi onların çoğunu kocam ve çocuklar yiyecek.Bana kalmaz yani,valla fiyatı indirime girince stokluyorum böyle🙂
Annemlerle yaşarken de öyleydi annem alırdı büssürü kendi yiyemezdi hiç hepsi bitmiş olurdu. Aynı senin yaptığın gibi stokluyor sürekli bizde yiyorduk hala annemlere gittiğimde çikolata cips alıp dönerim evden :D

Kızlar, Pera Palas'ta Gece Yarısı'nı izleyen var mı?

Surekli reklamlarını görüyorum ama izlemedim canım,merak ettim ben de ama yorumları pek iyi değil.
Bende hazal kayayı pek sevmeyen taraftayım :D Yani karakter olarak gerçekten düzgün birisine benziyor fakat oyunculuğunu pek beğenemiyorum ya o yüzden hiç izlemeyi düşünmüyorum sanki

Şu anki psikolojim tamda bu😀.
Depomu bugün fulledim ve bıraktım artık eskisi kadar binmeyeceğim çünkü imkansız yetişmiyor işe giderken toplu taşıma tercihim artık. Ben biraz dağınığım bir de arabada çok rahat ediyordum offf düşündükçe o kadar üzülüyorum ki bu hale gelmemize :( mutfak alışverişi için de indirim kovalayacağım artık :(

Bende hazal kayayı pek sevmeyen taraftayım :KK70: Yani karakter olarak gerçekten düzgün birisine benziyor fakat oyunculuğunu pek beğenemiyorum ya o yüzden hiç izlemeyi düşünmüyorum sanki
Ben beğendim diziyi :)

Bu arada hazalı da beğenirim ben ama ondan bağımsız zaten dizi güzel bence, sonuçta hazaldan ibaret değil tüm senaryo :)

Depomu bugün fulledim ve bıraktım artık eskisi kadar binmeyeceğim çünkü imkansız yetişmiyor işe giderken toplu taşıma tercihim artık. Ben biraz dağınığım bir de arabada çok rahat ediyordum offf düşündükçe o kadar üzülüyorum ki bu hale gelmemize :( mutfak alışverişi için de indirim kovalayacağım artık :(
Valla bizim araba da kapının önünde yatıyor😀.

Ben beğendim diziyi :)

Bu arada hazalı da beğenirim ben ama ondan bağımsız zaten dizi güzel bence, sonuçta hazaldan ibaret değil tüm senaryo :)
Bende Hazal’ın sever ama oyunculupunu çok sevmem ama ATATÜRK sahnelerinde ağladım bide Selahattin Paşalı çok yakışıklı bende çok beğendim benim için o sahne filan çok güzel

Back
X