• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

evet tabi baş rollerden biri o
Herkes sevmek zorunda değil zaten, bana hitap etti dizi, hayal gücü ve yaratıcılık içeren şeyleri çok severim
Hmmm ben komedi insanıyım ya gülme bağımlısıyım :D sitcom türü diziler ilgimi çekiyor hep onun dışında polisiye cinayet :D o tarz sevmiyorum beni çok sarmaz o zaman ya

Güncel durum bu canım.

Eklentiler

• Screenshot_20220307-235026_Facebook.webp
    Screenshot_20220307-235026_Facebook.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 24
  • Kızgınım
Reactions: cnu
Hmmm ben komedi insanıyım ya gülme bağımlısıyım :KK70: sitcom türü diziler ilgimi çekiyor hep onun dışında polisiye cinayet :KK70: o tarz sevmiyorum beni çok sarmaz o zaman ya
o zaman sana hitap etmeyebilir evet :) ben bilim kurgu, fantastik, polisiye falan severim :)) olayımız hafiyelik ahahahahah :D

Valla ben 80 doğumluyum,hayatımda böyle bir rezillik görmedim.Maaşlarimjz eridi resmen.
Ben daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bide :D arkadaşlarım hep yüksek lisans için yurtdışına gitti kaldı orda da çoook pişmanım öyle yapmadığıma ama yine arayıştayım her an her şey olabilir :D

Ben daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bide :KK70: arkadaşlarım hep yüksek lisans için yurtdışına gitti kaldı orda da çoook pişmanım öyle yapmadığıma ama yine arayıştayım her an her şey olabilir :KK70:
müstakbel eşinin mesleği de uygunsa yurtdışında iş bulmaya, öyle bir şey düşünebilirsiniz

Ben daha yeni 2 yıldır meslekteyim maaşımla yurtdışı hayalleri kuran birisiydim 2-3 ay arayla gezerim diyordum artık ülkenin içinde zor gezerim. valla bi aşk diye tutturdum bide :D arkadaşlarım hep yüksek lisans için yurtdışına gitti kaldı orda da çoook pişmanım öyle yapmadığıma ama yine arayıştayım her an her şey olabilir :D
Valla imkanı olan herkes gitsin,o kadar diyorum.

Back
X