- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #2.261
kanka lokale geleceksen ayık olacaksın yoksa çok şey kaçarKızlar işim var dalıp bakamıyorum o arada bi sürü konuşmuş oluyorsunuz bi ton da şey kaçıyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanka lokale geleceksen ayık olacaksın yoksa çok şey kaçarKızlar işim var dalıp bakamıyorum o arada bi sürü konuşmuş oluyorsunuz bi ton da şey kaçıyo![]()
Yaaa yerim kuzuyu nasıl tatlı maşallah annesi nazar değmesinBak bu da benim Minnoş kızım
İnatçı kecim benimYaaa yerim kuzuyu nasıl tatlı maşallah annesi nazar değmesinsana çok benziyor
![]()
Oğlak mıİnatçı kecim benim![]()
Spor meditasyon arası verecektim gidemiyorum kçım büyüsün artık napayımkanka lokale geleceksen ayık olacaksın yoksa çok şey kaçar
Yok kanka aslan o da,11 AğustosOğlak mı
benim de meditasyona gitmem lazım birazdan beraber kaçarız 30 dklığına, beni dürt çünkü kafam acayip güzel unutabilirimSpor meditasyon arası verecektim gidemiyorum kçım büyüsün artık napayım![]()
Beni izlemeye devam edinSpor meditasyon arası verecektim gidemiyorum kçım büyüsün artık napayım![]()
Hayatım hep aslanlarla doluyduYok kanka aslan o da,11 Ağustos
Nasıl şeylere özeniyorsun be kanka,benimle 1 ay takıl 10 kilo garantiinş kanka ahahahahahah![]()
![]()
yok ya ben alamıyorum hiç denendi buNasıl şeylere özeniyorsun be kanka,benimle 1 ay takıl 10 kilo garanti![]()
Ona yabancı damat bulacağız
İnan ben de senin gibiydim kankayok ya ben alamıyorum hiç denendi bu