• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Kızlar size gene abuk subuk bir anımı anlatayım, benim nişanım evde olmuştu, nişan günü karşı tarafın teyzesi geldi yanıma mutfakta bana telefonunu gösteriyor bak benimki seninkinden güzel dedi :D çoluğu çocuğu olan bir kadın bu arada bunu yapan. :D :D :D agzına sçam normali bulmuyor hiç beni :D :D

Kızlar size gene abuk subuk bir anımı anlatayım, benim nişanım evde olmuştu, nişan günü karşı tarafın teyzesi geldi yanıma mutfakta bana telefonunu gösteriyor bak benimki seninkinden güzel dedi :KK70: çoluğu çocuğu olan bir kadın bu arada bunu yapan. :KK70: :KK70: :KK70: agzına sçam normali bulmuyor hiç beni :KK70: :KK70:
Kız normali bulmuyor seni o ne kız çocuk gibi 😂

Kızlar size gene abuk subuk bir anımı anlatayım, benim nişanım evde olmuştu, nişan günü karşı tarafın teyzesi geldi yanıma mutfakta bana telefonunu gösteriyor bak benimki seninkinden güzel dedi :D çoluğu çocuğu olan bir kadın bu arada bunu yapan. :D :D :D agzına sçam normali bulmuyor hiç beni :D :D
Ohaaa bu nasıl bir görgüsüzlük🤣🤣

Back
X