• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Eklentiler

• photo_2022-03-16_14-06-14.webp
    photo_2022-03-16_14-06-14.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bilimsel makalelerde acknowledgement diye bölüm oluyor sonlarda, belki bilirsiniz. Orada işte o çalışmayı yaparken kişiye yardımcı olan, işlerin deneyin falan ucundan tutan kişilerin adı yazılıp teşekkür ediliyor. Benim çalışmam 6-7 aylık bir ürün ve bunun son 2 ayı sizinle tanışmıştım. Benim motivasyonuma pozitif etkiniz olduğu için acknowledgement kısmına nicknamelerinizi yazsam absürt olmaz bence :D :D

Kızlar bilimsel makalelerde acknowledgement diye bölüm oluyor sonlarda, belki bilirsiniz. Orada işte o çalışmayı yaparken kişiye yardımcı olan, işlerin deneyin falan ucundan tutan kişilerin adı yazılıp teşekkür ediliyor. Benim çalışmam 6-7 aylık bir ürün ve bunun son 2 ayı sizinle tanışmıştım. Benim motivasyonuma pozitif etkiniz olduğu için acknowledgement kısmına nicknamelerinizi yazsam absürt olmaz bence :D :D
Bilimsel makalede adamız mi geçecek?Doğru mu okudum kanka🧐🤣

Ama herkes ekip olarak çalıştığı için herkesin işbirlikçileri var hep oraya isimler yazıp teşekkür ediyorlar. Ben hep tek yaptım, yazacak isim yok, benim boynum bükük mü kalsın :D
Kobra Murat ve İsmail Yk şarkıları paylaşarak bizi biraz olsun neselendiren umutsuz ev kadını Borellus dersin açıklamada😂😂

Back
X