• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Kızlar bilimsel makalelerde acknowledgement diye bölüm oluyor sonlarda, belki bilirsiniz. Orada işte o çalışmayı yaparken kişiye yardımcı olan, işlerin deneyin falan ucundan tutan kişilerin adı yazılıp teşekkür ediliyor. Benim çalışmam 6-7 aylık bir ürün ve bunun son 2 ayı sizinle tanışmıştım. Benim motivasyonuma pozitif etkiniz olduğu için acknowledgement kısmına nicknamelerinizi yazsam absürt olmaz bence :KK70: :KK70:
direk ismimi soyadımı veririm valla...bilimsel makalede ismim geçecek en beleşinden....saklamam hiçbirşeyimi...tc lazım mı?

redvelvetcake redvelvetcake geçen gün bir barda prosecco spritz (kokteyl) içtim, arkadaşlar böyle bir şey yok ya üüüüfff nasıl serotonin ve dopamin salgılattıyla motivasyonum tavan, suratım sürekli gülüyor, sokakta dans ede ede yürüyorum falan, hiç böyle milletin bakmasını umursamıyorum (normalde konuşmaya bile çekinen tiplerdenim ben), acayip iyiydi ya, şu saçma sapan dünyada insanın kafasına böyle molalar verdirmesi gerekiyor

Back
X