- 18 Şubat 2018
- 13.916
- En iyi cevaplar
- 2
- 65.019
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #3.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
apaçi mi doluyorOrası ayrı güzel biryer kanksm ama yazın apaçi dolu o yüzden,sonbahara yakın daha ideal oluyor.Istanbul'a da çok yakın olduğu için ipini koparan geliyor.O kadar güzel bir konumda ki,çam ormanları içinde muhteşem bir denizi var.
Ben anlamadım evitam ya :) evde çalışma derken ben tadilat falan sandım. Yaz okulu masrafı neden çıkıyor?
bir keresinde şirketle aktivite diye bir yere gitmiştik...deniz yüzeyinde böcekler vardı...dönemsel oluyormuş...evet biz ciddi ciddi masada toplantımsı birşey yaparken laf atmışlardı...benim halime çok gülmüştü şirketOrası ayrı güzel biryer kanksm ama yazın apaçi dolu o yüzden,sonbahara yakın daha ideal oluyor.Istanbul'a da çok yakın olduğu için ipini koparan geliyor.O kadar güzel bir konumda ki,çam ormanları içinde muhteşem bir denizi var.

yaa ben de öyleyim cidden gitmiyor evden ya, psikolojim bozuldu, bir yandan da sırtım ağrıyor artıkYok ufak tefek şeyler vardı yaptım.
pandemi dolayısıyla 2 senedir homeoffice çalışıyoruz.ilk önce bayıldım bu işe ama sonra insan görmeden bilgisayarbaşında bütün gün bayağı bir sarstı bünyeyi...kafayı kırdık yani anlayacağınız![]()
Ahh kankacim heryer öyle aslında,Ege de tekne turuna çıktığımızda gördüğüm tipleri de hiç unutamıyorumapaçi mi doluyor![]()
![]()
ayy allahım hiç öyle hayal etmemiştim
allahım neden yaAhh kankacim heryer öyle aslında,Ege de tekne turuna çıktığımızda gördüğüm tipleri de hiç unutamıyorum![]()
biryere derken kerpeden bahsediyorum tabi...bir keresinde şirketle aktivite diye bir yere gitmiştik...deniz yüzeyinde böcekler vardı...dönemsel oluyormuş...evet biz ciddi ciddi masada toplantımsı birşey yaparken laf atmışlardı...benim halime çok gülmüştü şirket![]()
ben üsküdarlıyım....en çok üsküdarı severim..orada kendimi evimde hissederim ama çehresi çok değişti tabi...eski üsküdarı çok özlüyorum...Bostancıyı çok seviyorum. Ben de Kadıköyde doğdum ama kartal da büyüdüm :)
istanbulu da kaybettik maalesefben üsküdarlıyım....en çok üsküdarı severim..orada kendimi evimde hissederim ama çehresi çok değişti tabi...eski üsküdarı çok özlüyorum...
gençliğim üsküdar,kadıköy,bağdat caddesinde geçti,moda tabi en favoriydi.....ekstra bir vapur beşiktaş ,ortaköy...
hele üniversitedeki arkadaşlarımla standart yerlerimiz vardı...çok güzel günlerdi..çok eğlenirdik...
Biz de okuldan kaçıp trene atlayıp çok giderdik oralaraben üsküdarlıyım....en çok üsküdarı severim..orada kendimi evimde hissederim ama çehresi çok değişti tabi...eski üsküdarı çok özlüyorum...
gençliğim üsküdar,kadıköy,bağdat caddesinde geçti,moda tabi en favoriydi.....ekstra bir vapur beşiktaş ,ortaköy...
hele üniversitedeki arkadaşlarımla standart yerlerimiz vardı...çok güzel günlerdi..çok eğlenirdik...
Hatta geçen gün düşündüm..Ailem çok zengin değildi çok büyük harçlıklar vermiyordu kesin,3 okuyan kardeştik, şimdi tam ne kadar alıyordum hatırlamıyorum ama gayet güzel geziyordum öğrenci harçlığımla,düzgün yerlerde yiyorduk vs...şimdi düşündüm de benim çocuğum üniversiteye gitse bayağı zorlanırım tek çocuk olmasına karşın...bereket kavramı da çok değişti...istanbulu da kaybettik maalesef
ne zevklidir değil mi ya...o tadı alamayız şimdi ne yapsak...Biz de okuldan kaçıp trene atlayıp çok giderdik oralara.
Yok ya mümkün değil. Benim kardeşim ünv edirnede kazandı, dondurdu okulu gidemedi, kalacak yerler 1000 in üstündeydi, o kadar maddi imkanı yok ailemin kredi falan ödüyorlar zaten. Vaziyetler Edirne'de bile öyle, İstanbul zaten herkesçe malum. Hayat pahalılığını geçtim, insan profili de artık çok kötü İstanbul'da.Hatta geçen gün düşündüm..Ailem çok zengin değildi çok büyük harçlıklar vermiyordu kesin,3 okuyan kardeştik, şimdi tam ne kadar alıyordum hatırlamıyorum ama gayet güzel geziyordum öğrenci harçlığımla,düzgün yerlerde yiyorduk vs...şimdi düşündüm de benim çocuğum üniversiteye gitse bayağı zorlanırım tek çocuk olmasına karşın...bereket kavramı da çok değişti...
Kesinlikle,o İstanbul'a kaçıp gittiğimiz günlere dair fotoğraf albümüm vardı.Onu bulabilirsem resim atarım sizene zevklidir değil mi ya...o tadı alamayız şimdi ne yapsak...
cografyan kaderindir'e geldik yine ya...kazanmış öğrenci var ama okuyamıyor...kazanması zaten zor artık hadi kazandın okuyabilir misin o da bir engebe....Yok ya mümkün değil. Benim kardeşim ünv edirnede kazandı, dondurdu okulu gidemedi, kalacak yerler 1000 in üstündeydi, o kadar maddi imkanı yok ailemin kredi falan ödüyorlar zaten. Vaziyetler Edirne'de bile öyle, İstanbul zaten herkesçe malum. Hayat pahalılığını geçtim, insan profili de artık çok kötü İstanbul'da.
Iyi gecelerhadi yattım ben gene arkadaşlarım...öpüldünüz...şöyle can alıcı bir araştırma konusu bulalım...azıcık beyin açalım..
size ödev..düşünün benim kafa gitti çünkü iyice perdeye,tabloyahayatımda hiç önemsemedim yok tabak takımıymış yok objeymiş vs...40 tan sonra delisi oldum...
Tamam konuşuruz canım, iyi gecelerhadi yattım ben gene arkadaşlarım...öpüldünüz...şöyle can alıcı bir araştırma konusu bulalım...azıcık beyin açalım..
size ödev..düşünün benim kafa gitti çünkü iyice perdeye,tabloyahayatımda hiç önemsemedim yok tabak takımıymış yok objeymiş vs...40 tan sonra delisi oldum...