• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Ben kaşındım kanks,yazdım yazacağımı,sonra git şikayet et dedim.O da şikayet etmiş.Ama@cnu nun asla bir üslup sorunu yoktu.
Gerçekten öyle ya baya seviyeli yazdım gerçekten normalde tutamam kendimi bide. neyse bidahakine küfür edeyim de zoruma gitmesin bari haahahahah :D

Aaaaa cidden Bayram gelmiş☺,hepinizin bayramını kutluyorum canlarım🥰😘.
Ay evet yaa eski hevesim kalmadı şu bayramlara da niyeyse yol masrafını düşünüyorum pandemi vs olunca zaten uzaklaştık hep bayram konularından. Normalde çook hevesli oluyordum 2 sene öncesine kadar bayramlık bile alıyordum ahahahaha🤣 ay ne hale getirdiler gerçekten sinirim bozuldu yine fiyatları düşündükçe

Muhatap olma bebeğim şunlara,gözünü seveyim.Yancıları gelmiş şimdi de😣
Ayy evet valla bilmem kac binlerde mesajı var tum kadınlarkulubunu tanıyodur kesin sırayla yollar simdi🤣🤣 amaan tutamıyorum napayım hesabım kapanmasında 1 gunluk bandan bisey olmaz🤣🤣

Ayy evet valla bilmem kac binlerde mesajı var tum kadınlarkulubunu tanıyodur kesin sırayla yollar simdi🤣🤣 amaan tutamıyorum napayım hesabım kapanmasında 1 gunluk bandan bisey olmaz🤣🤣
Yok kapanmaz,banlanip durursun oyle🤣.Burada bile herkes birbirini ezmeye kalkıyor,yuh olsun artık ne diyeyim😐.Ama sen de şikayet et,onlar da banlansin.Polemiği başlatan sen değilsin sonuçta.Polemik yaratacak son kişi de sensin zaten.

Back
X