• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Eklentiler

• 20220508_234747.webp
    20220508_234747.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 38
Hoşgeldin...profil fotoğrafın çok güzel...benim için çok hassas bir konudur Doğu Türkistan :KK200:
Hoş buldum evita. :KK68: Benim için de çok hassas. Sınıfimda Çin zulmünden kaçıp gelen ogrencilerim vardı onlar için panomuza asmistik gök renkli bayrağimizi💙 .

Ne yaptın ? hazırlıklar vs...nasıl geçti?

Tatlı telaşen nasıl gidiyor canım benim😍
Ayy yemeden içmeden kesildim vallahi ayaküstü biseyler yiyorum kac gundur😆 valla her sey tamam koltuklarımı bekliyorum bi tek o da bu hafta gelecek sanırım. Tek tük mutfak eksikleri var ama onlarda zamanla alınacak. Balayıdan korkuyodum 1 hafta yurtdışında olucaz 1 hafta ege tarafında olucaz. Normalde 2 hafta yurtdışıydı🥺 maalesef kutlama bile cook pahallıya geldi yemekli alkollu olunca biraz zora soktu. Ama su an her sey cok iyi gidiyor vallahi nikah elbisem falan heep hazır artık🥰🥰 gelinlik kiraladık bide albümde olsun diye yarında onun çekimi var sonra pazar gününü beklemek kalıyorr sadecee😍😍😍😍

Ayy yemeden içmeden kesildim vallahi ayaküstü biseyler yiyorum kac gundur😆 valla her sey tamam koltuklarımı bekliyorum bi tek o da bu hafta gelecek sanırım. Tek tük mutfak eksikleri var ama onlarda zamanla alınacak. Balayıdan korkuyodum 1 hafta yurtdışında olucaz 1 hafta ege tarafında olucaz. Normalde 2 hafta yurtdışıydı🥺 maalesef kutlama bile cook pahallıya geldi yemekli alkollu olunca biraz zora soktu. Ama su an her sey cok iyi gidiyor vallahi nikah elbisem falan heep hazır artık🥰🥰 gelinlik kiraladık bide albümde olsun diye yarında onun çekimi var sonra pazar gününü beklemek kalıyorr sadecee😍😍😍😍
Vuvvvhuuuu harikaaaaa😍😍😍😍güzelce dinlen fotoğraflarda muhteşem çık canimmmm🤗🤗🤗

Back
X