- 18 Şubat 2018
- 13.897
- En iyi cevaplar
- 2
- 64.934
- 598
- 45
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #4.741
Aynen ya,kafam şişti☺.yeter zaten ya fazlasi yoruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya,kafam şişti☺.yeter zaten ya fazlasi yoruyor
Kac kişi falan gözüküyor mu?Hey lokal sakinleri yine izleniyoruz ziyaretciler tarafindan, ayaginizi denk alin
Eki Görüntüle 3066057
onu pro uyeler goruyor galiba :) ben fakirim kanksKac kişi falan gözüküyor mu?
Sana proluk alacağım kanks,ama önce kendime bir alayımonu pro uyeler goruyor galiba :) ben fakirim kanks![]()
ufak bir estetik kazası geçirdim de...azıcık ateşli geçti son 2-3 günüm...sormayın ya..gözüm açılmadı...
Çok geçmiş olsun canımufak bir estetik kazası geçirdim de...azıcık ateşli geçti son 2-3 günüm...sormayın ya..gözüm açılmadı...
sağol kuzum...Çok geçmiş olsun canım![]()
Yeni imojiyi deneyeksağol kuzum...
Ay evet bende gördüm deneme fırsatım olmadı ahahahahahYeni imojiyi deneyek![]()
İlkini bana gönderAy evet bende gördüm deneme fırsatım olmadı ahahahahah![]()
Haahahahahahah ayy harika arada size bunu yollarım alakasız valla niye yollladı demeyinİlkini bana gönder![]()
gecmis olsun evita kus, simdi iyi misinufak bir estetik kazası geçirdim de...azıcık ateşli geçti son 2-3 günüm...sormayın ya..gözüm açılmadı...
Bir maşallahınizi alırımHaahahahahahah ayy harika arada size bunu yollarım alakasız valla niye yollladı demeyin![]()
Haahahahahahah ayy harika arada size bunu yollarım alakasız valla niye yollladı demeyin![]()
Ahahahajaha o da guzel vallaben de ironi icin kullaniyorum konularda
![]()
![]()
eh daha iyiyim...çok şükür..gecmis olsun evita kus, simdi iyi misin
nazara mi geldin ne oldu yaaeh daha iyiyim...çok şükür..