- 19 Şubat 2022
- 787
- 1.481
- 28
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #4.781
Ahahahahahaha valla öyle bende ilk filmde duydum bunu zatenBak gene benim dediğime geldiniz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahahahaha valla öyle bende ilk filmde duydum bunu zatenBak gene benim dediğime geldiniz![]()
aaa nikah var değil mi? ya nasıl da geldi o gün...çabuk geçiyor zaman...senin nikah yarin kactacnu ??
priz mi yok kanka, tak fisi bitir isiÖfff gene şarjım bitiyor![]()
Ayyy evet yaa size yazdığım günü dün gibi hatırlıyorumaaa nikah var değil mi? ya nasıl da geldi o gün...çabuk geçiyor zaman...
Priz var da benim de pil bitiyorpriz mi yok kanka, tak fisi bitir isi![]()
Heyecan doruktadir simdiÖğlen 4de bebeğimm akşam direkt kutlamaya geçiyoruz![]()

hee o ayri o zaman dinlen sen bebis yorgunsunPriz var da benim de pil bitiyor![]()
Valla öyle yaa sıfır uyku ahahahahahHeyecan doruktadir simdi![]()
Muhabbetin en koyu zamanı,offffhee o ayri o zaman dinlen sen bebis yorgunsun
su gibi akip gececek hic yorma kafani, isik hiziyla bitiyor oyle gunler :) bir bakacaksin gece ve evdesinValla öyle yaa sıfır uyku ahahahahahneyseki her şey yetişti de o yönden içim rahat her şey istediğim gibi olacak öyle görünüyor ama bakalım
![]()
Hayatının en güzel günlerinden biri olsun canım...Valla öyle yaa sıfır uyku ahahahahahneyseki her şey yetişti de o yönden içim rahat her şey istediğim gibi olacak öyle görünüyor ama bakalım
![]()
Ayyy evet yaaa bende papatya çayı aldım şimdi uykumu getirmesini bekliyorum ahahahahaMuhabbetin en koyu zamanı,offff![]()
Ay inşallah yasu gibi akip gececek hic yorma kafani, isik hiziyla bitiyor oyle gunler :) bir bakacaksin gece ve evdesin
yarin iki kadeh bir sey patlat da stresin azalsin, kafa rahatlarAyyy evet yaaa bende papatya çayı aldım şimdi uykumu getirmesini bekliyorum ahahahaha![]()
Evitammm çok teşekkür ederimmm inşallahhHayatının en güzel günlerinden biri olsun canım...
zayıfsan 4 kilo çok olabilir..yarın geçsin de sonra takviye al biraz...sağlık bozulmasın sonra...Ay inşallah ya4 kilo gitmiş benden vallahi yine az kiloyla kurtuldım zaten çok zayıfım
![]()