• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

politik değil dümdüz yazıyorsun o yuzden...göze batıyorsun şekerim :KK48:
O zaman bir maşallahını alırım Evitam 😂😂

Bana teyze diyordu bir de, orda kahkaha patlattım, çok iyiydi ya buruşuk suratının halini göreceğim diyordu bana :D :D
Ben evde oturup gt büyütüyor muşum :D oralara ayrıca kahkaha attım.

O zaman bir maşallahını alırım Evitam 😂😂

Bana teyze diyordu bir de, orda kahkaha patlattım, çok iyiydi ya buruşuk suratının halini göreceğim diyordu bana :KK70: :KK70:
Ben evde oturup gt büyütüyor muşum :KK70: oralara ayrıca kahkaha attım.
Ben bile teyze olmadım vallahi bu yaşta yüzüm parıl parıl...seni daha çok bekler...Maşallah sana.... ama bak bu home ofise işi pandemide kötü oldu bak o diğer söylediğini ben üstüme alabilirim..Bu 2 senede 10 cm farketmiş vallahi :KK48: :KK48: :KK48:

Ben bile teyze olmadım vallahi bu yaşta yüzüm parıl parıl...seni daha çok bekler...Maşallah sana.... ama bak bu home ofise işi pandemide kötü oldu bak o diğer söylediğini ben üstüme alabilirim..Bu 2 senede 10 cm farketmiş vallahi :KK48: :KK48: :KK48:
Ayyy Allah iyiliğini versin ya kahkaha attım valla 10 cm fark etmiş diyor 😂 😂 😂

Ayyy Allah iyiliğini versin ya kahkaha attım valla 10 cm fark etmiş diyor 😂 😂 😂
biliyormuş gibi sabah ölçtüm pandemiden öncekilerle karşılaştırdım... :KK48: :KK48: :KK48: 2 kilo verdim diye havalara girmiştim hemen havalar geri gitti....daha çok yolum var...mailimi versem bu performansı bana gösterse özel keşke..belki gaza gelirdim...bak şimdi üzüldüm...gitmiş...

biliyormuş gibi sabah ölçtüm pandemiden öncekilerle karşılaştırdım... :KK48: :KK48: :KK48: 2 kilo verdim diye havalara girmiştim hemen havalar geri gitti....daha çok yolum var...mailimi versem bu performansı bana gösterse özel keşke..belki gaza gelirdim...bak şimdi üzüldüm...gitmiş...
İyisin iyi🤌🥰,ben çok beğendim.

vallahi kızlar bırakın bu siteyi...online tarot atolyelerine girseniz vallahi 3 derste çatır çatır hem kendinize hem etrafınıza yorum yapacak kıvama geliyorsunuz...

o senin güzel bakışın (bunu da bir arkadaştan öğrendim ne diyeceğimi şaşırdığım zaman ilaç gibi geliyor :KK48: :KK48: :KK48: )
İltifat kabul etmekle ilgili bir hizmet içi eğitim almıştık zamanında. Bize güzel söz söyleyene, o senin güzelliğin vs gibi şeyler söylemek çok hoş bir yaklaşım değilmiş. İltifat karşıdakinin size çiçek uzatması gibiymiş, o çiçeği alman lazımmış nazik olmak için. O senin güzelliğin deyince çiçeği ona geri vermiş oluyorsun.
Peki ne yapacağız demiştik, teşekkür edin en güzeli demişti uzman kişi :) öyle söyleyeyim dedim.

İltifat kabul etmekle ilgili bir hizmet içi eğitim almıştık zamanında. Bize güzel söz söyleyene, o senin güzelliğin vs gibi şeyler söylemek çok hoş bir yaklaşım değilmiş. İltifat karşıdakinin size çiçek uzatması gibiymiş, o çiçeği alman lazımmış nazik olmak için. O senin güzelliğin deyince çiçeği ona geri vermiş oluyorsun.
Peki ne yapacağız demiştik, teşekkür edin en güzeli demişti uzman kişi :) öyle söyleyeyim dedim.
Mantıklı evet😃.

bu güzel bilgi için teşekkür ederim aynı zamanda da o senin bilgileri güzel iletimen (aslan sabitliği,çabuk öğrenir ama eskiyide kolay bırakmaz :KK48: :KK48: :KK48: )

Back
X