- Konu Sahibi airraidsiren
-
bahaneler yüzünden ben ayrılamadım hala o benimle yapamadığını söyle denedim olmuyor dedi olmayan neydi anlamadım bile 15 aydır doğudaydı o ben uykusuz bekledim gazete okuyamazhaber izleyemez halde yüreğim ağzımda bekledim o geldi 1 ay önce ve 3 gün önce bitirdi
bahaneler yüzünden ben ayrılamadım hala o benimle yapamadığını söyle denedim olmuyor dedi olmayan neydi anlamadım bile 15 aydır doğudaydı o ben uykusuz bekledim gazete okuyamazhaber izleyemez halde yüreğim ağzımda bekledim o geldi 1 ay önce ve 3 gün önce bitirdi
su anlattıgına benım kadar kımse kızamaz bılıyormusun.. aynısını kuzenım yasadık 1 ay once geldı.. 15 ay askerlıgını beklettıı ve gelınce hemen ayrıldı... bahane yok sorun yok.. yapamayacagını anlamıs... ama varyaa ne ah ettım o zaman kuzenım 15 ay harap bıtap oldu 10 kılo verdı kız bısey olursa dıye. sabahlara kadar yasin okuyordu.. kız resmen gozumun onunde cürüyüp gidiyordu.. cocuk geldı yapamayacagımı anladım dedı.. vee kendını oyle bır topladı kı.. sankı onu bekleyen o degılmıs hıc bırsey gecmemıs gıbı güçlendi... daha ayrılalı 5 hafta oldu ama o cocuk kuzenımın boyle guclu yıpranmamıs ortalarda doasıyor dıye duydukca delırıyor sımdı.. arayıp tehtıd edıyor.. gerı dönecekmıs ona.. kuzenımde hiçte sana geri dönemem sen benı haketmıyorsun dedı kapatıverdi.. hala peşinde koşuyor...sakın güçsüz görünme sakın.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?