• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh Ayrılık

airraidsiren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
8
0
36
Ankara
acıyor..
çok fena hemde..
öyle ki evde yalnız başıma oturmak dünyanın en büyük eziyeti geliyor ...
girip bi foruma üye oluyorum yeni bir konu açıyorum ve ilk satırlarım ayrılık oluyor
elim telefonda sürekli ;aramayacak, yazmayacak biliyorum
o kendi kurguları uğruna beni harcıyor
sözlerim işlemiyor zırhına
zırhı paranoyaları çünkü
öyle güçlü kurmuş ki
delemiyor yaşadığımız 2 yıl
yetmiyor
yaşanmışlıklar
öylece bırakıp gidiyor beni işte ....
yol arkadaşım sanmıştım..
yanyana sarmaş dolaş yürürken birlikte,
yoruldum soluklanmak için duraksadım sadece
ve o yürümeye devam etti ,
öyle ki kaldırdığımda başımı çoktan gitmişti ..gölgesi bile ..
durup bi an düşünmeden bakmadan ardına gitmişti öylece
benim hikayem işte böyle
bahar geldi diyorlar
son mu diyorum
ağaçlar sallanıyor
son yaprak düşüyor yere
titriyorum

acıtır... acıtacakta... acıttıkça güçleneceksin.. kişiliğinden ödün vericeksin acılara.. sırf kalbınin acısından başkalarını acıtacaksın...yanlış yaptıgını bıleceksın ama bencil olacaksın zamanla.. benımkı acıyorsa herkesin kalbi acısın diyeceksin...

Islak bir sokakta bulursun kendini
Yüreğin taş, dudakların yok
Yaşadığını zannedip yürümek istersin
Ellerin titrer, gözlerin dolar
Yüreğinde ne varsa yaş olup akar gözlerinden
Üşüdüğünü zannedersin; ölmektesindir
Sıkı dur bebeğim buna AYRILIK derler.....

bahaneler yüzünden ben ayrılamadım hala o benimle yapamadığını söyle denedim olmuyor dedi olmayan neydi anlamadım bile 15 aydır doğudaydı o ben uykusuz bekledim gazete okuyamazhaber izleyemez halde yüreğim ağzımda bekledim o geldi 1 ay önce ve 3 gün önce bitirdi

bahaneler yüzünden ben ayrılamadım hala o benimle yapamadığını söyle denedim olmuyor dedi olmayan neydi anlamadım bile 15 aydır doğudaydı o ben uykusuz bekledim gazete okuyamazhaber izleyemez halde yüreğim ağzımda bekledim o geldi 1 ay önce ve 3 gün önce bitirdi

canım boşverr biliorum zor ama hayatını heba etmeye değimiyor inan bana .

su anlattıgına benım kadar kımse kızamaz bılıyormusun.. aynısını kuzenım yasadık 1 ay once geldı.. 15 ay askerlıgını beklettıı ve gelınce hemen ayrıldı... bahane yok sorun yok.. yapamayacagını anlamıs... ama varyaa ne ah ettım o zaman kuzenım 15 ay harap bıtap oldu 10 kılo verdı kız bısey olursa dıye. sabahlara kadar yasin okuyordu.. kız resmen gozumun onunde cürüyüp gidiyordu.. cocuk geldı yapamayacagımı anladım dedı.. vee kendını oyle bır topladı kı.. sankı onu bekleyen o degılmıs hıc bırsey gecmemıs gıbı güçlendi... daha ayrılalı 5 hafta oldu ama o cocuk kuzenımın boyle guclu yıpranmamıs ortalarda doasıyor dıye duydukca delırıyor sımdı.. arayıp tehtıd edıyor.. gerı dönecekmıs ona.. kuzenımde hiçte sana geri dönemem sen benı haketmıyorsun dedı kapatıverdi.. hala peşinde koşuyor...sakın güçsüz görünme sakın.!!

Ya bunu çok duyar olduk,anlayamıyorum.
Askerde ne oluyor bu erkeklere? Allah Allah...

zaman öyle bir soğutacak ki içini sen bile şaşıracaksın.
acıyacak zaten normal olan bu ama birgün kendini öyle güçlü hissedeceksin ki acıyı bile umursamayacaksın artık.

Düşünmen gereken şeyler;

-Hiçbir ayrılık dünyanın sonu değil.
-Hiçkimse senden değerli değil. Aslında hiçkimse zannettiğin kadar değerli değil.
-Zamanla geçen tek şey saatler, dakikalar, günler değil.

İşe yaramıyorsa da kendine teselli vereceksin?

-Annen, baban, kardeşin vs ölse ama ayrılmasaydınız daha mı iyiydi?
-Sen ölsen daha mı iyiydi?

Azıcın ayrılığa üzülmek yerine düşünsen ayrılığa üzülmeyi unutsun zaten. Ne acılar var, ayrılık acısı da neymiş dedirtir adama. En olmadı ayrılık acısı yaşadığına şükret. :34:

su anlattıgına benım kadar kımse kızamaz bılıyormusun.. aynısını kuzenım yasadık 1 ay once geldı.. 15 ay askerlıgını beklettıı ve gelınce hemen ayrıldı... bahane yok sorun yok.. yapamayacagını anlamıs... ama varyaa ne ah ettım o zaman kuzenım 15 ay harap bıtap oldu 10 kılo verdı kız bısey olursa dıye. sabahlara kadar yasin okuyordu.. kız resmen gozumun onunde cürüyüp gidiyordu.. cocuk geldı yapamayacagımı anladım dedı.. vee kendını oyle bır topladı kı.. sankı onu bekleyen o degılmıs hıc bırsey gecmemıs gıbı güçlendi... daha ayrılalı 5 hafta oldu ama o cocuk kuzenımın boyle guclu yıpranmamıs ortalarda doasıyor dıye duydukca delırıyor sımdı.. arayıp tehtıd edıyor.. gerı dönecekmıs ona.. kuzenımde hiçte sana geri dönemem sen benı haketmıyorsun dedı kapatıverdi.. hala peşinde koşuyor...sakın güçsüz görünme sakın.!!

deniyorum zor oluyo ama yapıcam sanırım şimdiye kadar iyi gidiyorum gibi tek isteğim hatasını anlasın kalp kırmak kolay değil bunu görsün kalbi kırılsın da anlasın çünkü çok şey yaşadık biz orta bıraktı beni anladım ki fedakarlık etmek doğru değilmiş ne kadar alttan alırsan o kadar yükseliyormuş egosu hata etmişim dediğim dedik olsam şimdi peşimde dönüyor olacaktı bilemedim

Allah yardımcın olsun ama bu erkekler ne kadar acımasız yaaa sen onu 15 ay beklemıssın ayıptır gunahtır yaaa boyle nankorler Allah'ından bulsun..

ayrılığı çok rengi yoktur tek renktir
yaşanmışlıklar bir kaç ton açar aşkı
sonra acılar biraz koyulaştırır yürekleri

en acısı bir başka yoldayken bambaşka bir yürekte olmayı düşlemek

ayrılık acısı çok acı verir bilirim. her şarkı da hatırlanır en ufak bir olay eksiye götürür insanı yine istemsizce eskiye gidlir ve bir bakmışsın yine hatırlıyorsun unutmak istesen de kalbin hayır der silme bir umut dahi olsa vardır belki der ve yine istemez unutmanı bu böyle devam eder ki nereye kadar sen bitene kadar sen bitmeden içindeki umutsuzunu bitirmekte senin elinde unutma kimseler ne senden değerli ne de değerli olmalı neden arıldınız bilmiyorum ama içinde umut yaratmadan bitir tüketme kendini.

Canım çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Ben sevgilimi görmediğimde bile kötü hissederken hayatımda onun yokluğunu hissetmenin vereceği acıyı düşünmek bile istemiyorum.
Ama bu demek değil herşeyin sonu.
Sadece sancılı bir süreç.
Alışana kadar kendini kötü, mutsuz hissedeceksin, ağlayacaksın, için yanacak..
Klasik olan ve mecbur olduğun şeyi yapacaksın.
Zamana bırakacaksın. Kendini telkin edeceksin. Daha iyi hissetmeni sağlayacak, kendini rahatlatacak şeylerle uğraşmaya çalışmalısın mesela.
Bunun yanında da kendini bırakmayacaksın, en az hasarla atlatmaya çalışacaksın bu dönemi.

hıckımsenın yaptıgı yanına kalmaz er yada gec pısman olucak
ve yaptıklarının bedelını cekecek buna emın ol kendını uzmemeye calıs

aynı şeyi yakın zamanda ben yaşadım 15 ay bekledim..son 1 ay öncesinde aynı sebeple terk etti..ahlarım dilime geliyor tutamıyorum..seni çok iyi anlıyorum..ama toparladım artık kendimi..o 6 yılımıza acımadıysa benim hayatımada hiç girmemiş gibi sildim...yapamıyorum demek seni artık istemiyorum demenin kibar şekli geliyor bana...boşver arkana bakma seni terk eden insan için gözyaşını heba etme..ne diyeyim yaşayarak göreceksin bi zaman sonra umursamamayı..

Back
X