- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 28
- 37
- Konu Sahibi melek_yuzluu
esimle yolda giderken sacma sapan bi nedenden dolayi kizdirdim sanirim ve elimi sikti. ben de trip atip 2 saat ayri takildim ondan. buarada kocamin memleketindeyiz. ben eski kiz arkadasina takildim, konuyu yine o kiza gretirdim. ki daha once bahsetmistim kizla iliskisi lise sonda baslayp uni sonda bitmis. su an esim 28yasında. paranoyak olmussun dedi bana. kapat artık sana hiç bişey anlatmamalıydım dedi ki, şeffaf bi işişkimiz olsun diye en basta anlatmıstı tabi ben didik didik etmiştim neyse ben dayanamayıp en azından bi sonraki tercihi senden daha iyi olmus dedim. senden yakısıklısını bulup evlenmiş dedim. delirdi o onca dediğim seye tepkisiz kalan adam, neden kızdın canın mı acıdı dedim ya sen hala ne diyosun kız umrumda degil ama sen baska bi adama nasıl alıcı gözle bakarsın da senden yakısıklı falan dersin dedi. gercekten öyle midir ?
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda