O korkunc iki haftaya az kaldi

cattycat

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
1.170
468
Selam kizlar
Daha onceki konularimda esimin eski kiz arkadasiyla hala gorusmesinden bahsetmistim. Tekrar kisaca ozetliyeyim. Birkac sene once yurtdisinda bir fuarda yabanci bir kizla tanisiyor ve is yapmaya basliyorlar. Bir sure bir seyler yasiyorlar, detay tam bilmiyorum ama esim evlenmek isteyecek kadar ciddiymis. Sonra kiz baskasiyla beraber olmaya basliyir ama is iliskisi ve arkadaslik devam ediyor. Kiz dugunumuze bile gelmisti. Cok kavgalar ettik. Hep bir sey hissetsem seni tanistirmam, dugune gelmez, is yapiyorum dedi durdu. Ilk birkac ay engel oldum, gorusmedi fakat biz bir ara bosanacak kadar kotu olduk. Kavgalar sirasinda o konu acildiginda is yaparsan bosanirim diyince inadina gorusmeye basladi. Ortak taniyanlar, esimin arkadaslari biz bi sey olmadigini biliyoruz, ustune gitme dediler hep. Bu arada gorusmeye basladiktan sonra mesajlarini kontrol etmeye basladim. Bir kere konusmasina denk geldim, hep is konusmuslar. Ay sonu esim fuar icin yurtdisina gidecek iki haftaligina. Ve o kizin da gidecegini soyledi. Ben esimin ozellikle cagirdigini dusundum. Esimin yurtdisindaki ortagiyla paylastim derdimi. Cunku o da kizi taniyor. Bana whatsapp konusmalarini gondermis. Kizi bu ortak cagirmis gercekten. Bugun de whatsapptan konustuklarini biliyorum. Aksam bakacagim. Oyle bir durumdayim ki bir kanit bulsam bu izdiraptan kurtulacagim diye sevinecegim resmen. Surekli aklimda esim bu kiza asik, kiz bir razi olsa ona gidecek dusuncesi. Kizin esimi istedigini dusunmuyorum asla. Yani bastan cikartir falan diye bir korkum yok. Benimkinin onu kafasindan atamadigini, bu yuzden hayatinda tuttugunu dusunuyorum. Ama herkes biten bitti, seni seviyor, para kazaniyir sonucta, iliskisini kesmesi icin bir sebep yok diyor. Su ana kadar yakalayabildigim tek sey gorusmedigi aylarda facebooktan kizin sayfasina cok fazla kez bakmis olmasi ki esim meraklidir insanlarin hayatinda ne olup bittigine. Erkek arkadaslarina, hatta benim sayfama bile bakar. Baska ufak tefek seyler de var beni rahatsiz eden ama elle tutulur bir sey yok. Mesela bosanmanin konusuldugu zamanlarda bir ara evi terk ettim. O gun kizin yasadigi sehre bilet ayirtmis. Ama gitmedi. O ara tekrar baristik. Sorsam is icin gidiyordum diyecek. Kizi o kadar istese hazir evi de terk etmisim, barismak istesem bile hicbir sey onu tutamazdi diye dusunuyorum. Akisina mi birakayim ne yapayim? Bu gece bakayim mi mesajlara? Boyle de kendimi cok zavalli hissediyorum.

Size 50 kere yazdım , bu kız çağırsa eşiniz gider. Lakin kız eşinizi istemiyor. Kız istese eşiniz onunla olurdu, sizi seçenek olarak bile görmezdi. Bu kız gittiği için sizinle evlenmiş sizi sevdiği için değil.

Her konunuza yazdim, bunu kabullenin artik.Adam sevmiyor, akli baskasinda.

Boşuna azap çekmeyin. O herifin de cehenneme kadar yolu var , kızı görücem diye fino köpeği gibi atlaya zıplaya gidiyordur şimdi.

Son düzenleme:
Kendi kendinizi teselli ediyorsunuz uzgunum ama esiniz sizi sevmiyor.o kiz terkettigi icin istemedigi icin yaninizda.
Kiz bi adim atsa esiniz kimseyi takmadan gidecek onun yanina..hazirlikli olun.
Esim evli oldugu muddetce kiz asla adim atmaz ki. Kadinlik gururu denen bi sey var, hangimiz evli adama yesil isik yakariz?

Bir dusuk yaptim. Su an bir sey yok ama esim cok istiyor.

Esinle ciddi oturup konusun. Bence sizin evliliginiz tam oturmamis. Yani bu evlilikten beklentileriniz neler? Sor esine.
Hem cocuk istiyor, hemde akli o kizda. Yani celiskili yasiyor. Evde normalde araniz nasil? Yani anlasir misiniz, kafa yapilariniz uyar mi yoksa sürekli kavga kiyamet mi???
Bence o kadin esini birakti diye takmis ona. Ikisini ayni ortamda gördünüz mü hic??Kadinin esine davranislari nasil?

Öyle eski sevgili ile dost olmak bize ters:KK53:

bence esin kıza karşı hala beklenti içinde ama kız akıllı biri belli ki onu istemiyor.

seninle boşanma durumunda o şehre nasıl bilet ayırtir bunun mantığı nedir biri açıklasin
Tabi ki bana da cok ters. Ama oyle dost falan gibi de diiller. Okudugum mesajlar cok resmiydi aslinda. Hatta kiz isle ilgili sikintilari icin teselli gibi bir iki cumle yazmis, esim cevap bile vermemis. Diyorum ya gozumle bir sey gorsem ne yapacagim simdi falan diye dusunmem ya da karalar baglamam. Ben de icimden neler neler dusunuyorum, orada kizin tavrina mi bakacak, deneyecek mi daha bir suru dusunce. Sonra gidecek olan bilet ayirttigi zaman giderdi ne olursa olsun diyorum, ya da her sey kafasinda bu kadar havadayken cocuk yapmaya calismazdi diyorum. Isin icinden cikamiyorum sonra.

Esinle ciddi oturup konusun. Bence sizin evliliginiz tam oturmamis. Yani bu evlilikten beklentileriniz neler? Sor esine.
Hem cocuk istiyor, hemde akli o kizda. Yani celiskili yasiyor. Evde normalde araniz nasil? Yani anlasir misiniz, kafa yapilariniz uyar mi yoksa sürekli kavga kiyamet mi???
Bence o kadin esini birakti diye takmis ona. Ikisini ayni ortamda gördünüz mü hic??Kadinin esine davranislari nasil?
Cok konustum bu konuyu. Rahatsizliklarimi da soyledim. Rahatsiz olman gereken bir durum yok diyor. Seni sevmesem evlenmezdim, cocuk istemezdim diyor. Kavga ettigimiz donemde cok kotuyduk tabi ki. Ailevi sorunlar da vardi. Annesi su an benimle gorusmuyor ve surekli bosanmasi icin basinin etini yiyor. Hayatimda ilk kez anneme karsi geliyorum, bosanmak istemiyorum diyor. Hemen yine cocuk yapalim diyor. Surekli beni seviyor musun diye soruyor. Yildonumumuz icin tatil planlari yapiyor. Bilemiyorum boyle seyler kafami karistiriyor iste.

X