Ahh bu görümceler... Fikir lazım...

Buraya yazdıktan sonra bozuk olan moralim şu an yerlerde payı olan herkese teşekkür ederim. Çok güzel destek oldunuz...
Hanımefendi buraya yazdığınızda insanların sizi desteklemesi evet Can'ım haklısın diyerek sırtınızı sıvazlamasını mı bekliyordunuz? Herkes fikrini belirtir.

İşte ben de ondan bahsediyorum mesafe herzaman iyidir,
Siz yatak odasına kadar girip ojesini kullanıyorsunuz mesela, tamam bunda sorun yok,fakat bunu kullanmadan önce söylemeniz gerekmez mi ?
Yani o ojeyi rahatsız görümceniz bile sizi kırmamak adına canım sür demiş ,fakat belli ki izin almadığınız için ertesi gün yerinden kaldırmış,

Siz herşeyinizi paylaşıp onada aynısını alıyor olabilirsiniz,fakat bunuda sırf bu iyiniyeti gösteriyorsunuz diye karşınızdakinden beklemeyin derim :)

Odası nişanlımla aynı masanın üzerinde ve annesine sordum o da sür tabi ben de kullanıyorum zaten dedi evde olmadığı için ona soramadım.. Ortada duran bir oje çok problem olmamalı bence.. Benim ojemı kullansa kızmazdım yani.

Buradaki yazış tarzım sanki en yakın arkadaşıma anlatıyormuş gibi bu şu demelerimi kendimi övüyormuş gibi görünen yazılarımı takmayın sadece arada biraz fark var oda doğumdan gelen biraz eksiklikleri var biraz(bu eksiklik lafımı da yanlış anlayacaksınız ama neyse) o yüzden ve sevildiğim için kıskanıyor olabiliri vurgulamak istedim. Ki insanın annesini babasını kıskanmasının çok doğal bir şey olduğunu biliyorum.. Ben çok iyiyim demiyorum yani. Sadece suçum yokken anlamsız yere yargılacak kişi ben oldum ona kızıyorum..

Kırmızı ile işaretlenen yeri biraz daha aciklarmisiniz
Ne demek doğumdan gelen eksiklik o_O

Hanımefendi buraya yazdığınızda insanların sizi desteklemesi evet Can'ım haklısın diyerek sırtınızı sıvazlamasını mı bekliyordunuz? Herkes fikrini belirtir.

İnsanları kırmamaya özen gösteren biriyimdir fikrimi belirtirken bile kırmamaktan yanayım... Anlatabildim umarım..

Hayır herkes onu çok seviyor onda problem yok ayy walla anlatamayacağım daha fazla konu nerelere geldi.. Neyse boşverin
Umarım tatlı yolu bulup moralinizi düzeltirsiniz.dediğim gibi benzer problemlerin içindeyim o yğzden kendinize bakıp hatam var mı veya daha iyi Nasıl olabilirim şeklinde özeleştiri yapmanızda fayda görüyorum iyi günler

Odası nişanlımla aynı masanın üzerinde ve annesine sordum o da sür tabi ben de kullanıyorum zaten dedi evde olmadığı için ona soramadım.. Ortada duran bir oje çok problem olmamalı bence.. Benim ojemı kullansa kızmazdım yani.

İşte siz sizsiniz ve iyiniyetinizdir,
Fakat o özelidir ve zaten ortam gergin bu durumdan hoşlanmamıştır,
Annesi kullan demiş olabilir,yani şahsi fikrim ben bana kv kullan desede kullanmam sahibi gelene kadar,

Çook uzun oldu kusura bakmayın ama fikrinize ihtiyacım var..

Kızlar merhaba, ben yeni nişanlandım sayılır. Nişanlımın ailesiyle aram çok iyi hatta akrabaları ve hatta komşuları tarafından bile çok sevilirim yani bana söylenen benim gördüğüm o. Nişanlımın bir ablası var biraz asosyal bir tip geçenlerde iş arkadaşlarıyla gece dışarı çıkacaklarmış birinin doğum günüymüş filan beni de çağırdılar kararsız kaldım gittim o gün de onlarda kalacaktım. Akşam 10 gibi düştük yollara anam bir gittim ki doğum günü filan değil öbürü eşine kız kızayız demiş öbürü liseden erkek arkadaşını çağırmış sevgilisine söylememiş. Nereye gideceğiz abla diyorum o da bilmiyor bir de gittik türkü bar tarzı bir yer ben hiç haz almam öyle yerlerden bir de yanımda nişanlım yok bizim görümcenin aklı var fikri yok zaten. Biz gittik mekana aralarında bir tane fena bir kız var ben buna dedim karşıdaki mekana gitseydik filan buradan çıkalım oraya gidelim bu da tamam filan dedi. Ama program bitene kadar durduk orada sonra çıktık bunun kafa zaten güzel bu dedi illa o mekana gideceğiz bir de benim için kız istiyor diyor. Ben de benim için fark etmez sabah uyanamayacak ve gitmek istemeyenler var dedim. İnanın ne görümcemin ne öbür kızın ağzından tek kelime çıkmadı ama ben fark etmez demişim ya gittik o mekana. Mesele benim istemem değil o fena olan kızın istemesi. Mekana girmemizle çıkmamız bir oldu sonra eve döndük tabi bu fena olan kız öbür kızın arkadaşları biz gelmeyeceğiz deyince postaladı bunları eve taksiyle dönmek zorunda kaldık. Sonra bir de takside bana keşke seni dinlemeseydim demez mi.. Ayy çıldıracağım sanki ben tutturdum illa gidelim diye neyse kafası güzel diye bir şey demedim. Zaten benim arkadaşım değildi. Sonra eve gittik görümceme abla nasıl uyanacaksın sabah dedim, senin için fark etmezse benim içinde fark etmez gibi salak bir laf söyledi. Adamlar hayır bile demedi ben fark etmez dedim diye suç oldu yani. Hay Allah'ım kabak bana patladı yani. Çok üzüldüm bu duruma... Daha sonra akşam akrabalara gidilecek herkes toplanıp neyse ben kv ye isyerine ablamın yanına uğrayalım onu da alıp gidelim dedim biz gittik iş yerine suratıma bile bakmadı arabaya bindi gittik. Orada tabağını alıyorum yok dıyor çay uzatıyorum almıyor. Lan benim suçum günahım ne. Daha sonra ben mutfakta bulaşıkları makinaya diziyorum öyle ortamlarda oturamayan biriyim. Daha sonra kv geldi kızım ablana bıraktırdık sen mi başladın dedi. Sonra bu girdi içeri kv ye ; lafın bir tek bana geçiyor tarzı bir şey söyledi kv de de boş boş konuşma dedi. Çok üzüldüm kırıldım suçum yokken böyle yargılanmama ki ben her şeye onu da dahil ederim nişanlımla gezerken bile o da gelsin evde sıkılıyor derim yani anlayacağınız fazla önemsemişim. O gün çok üzüldüm ben evime gitmek istedim göndermedi kv ve kp onların eve geldik balkonda ağlıyordum kv geldi bu evin kızı sensin herkes gider sen kalırsın boş ver konuşmazsa konuşmasın dedi. Yani bu kızın şimdi yaşı büyük ama biraz asosyal o gece de dışarıda ben eğlenirken milletle konuşurken sanki beni oraya o çağırmamış gibi benimle hiç muhatap bile olmadı. Bunun boyu filan kısa ben uzun boyluyum sonra ben fazla insan canlısıyım o soğuk.. Sanırım beni kıskanıyor kızlar. Annesi, babası, komşuları, akrabaları, en önemlisi kardeşi beni çok sevince sanırım kaldıramadı.. Çok üzülüyorum çok... Ve ne yapmam lazım bilmiyorum bende mi tavır almalıyım yoksa konuşmalı mıyım? Dün kv evde değildi ben de kendi evime gittim kv dün beni 3 kere aradı ne yaptın kızım diye. Bugün eve gelecek illa gel kızım ben seni özlerim diyor. Bu arada nişanlım şehir dışında. Gitmeli miyim ve ben gidersem ablasıyla aynı odada uyumak zorunda kalıyorum bunu hiç istemiyorum hatta bir daha konuşmak bile istemiyorum çok kırgınım. Bu kızda öz güven eksikliği var hatta ailesi ilgi gösterince bile kızıyor üff ben çocuk muyum diye.. Hatta kv seni merak ettim bir sesini duyayım diye şu anda bile aradı, annesi babası bu kadar iyiyken bu kız neden böyle nasıl tepki vermeliyim??

Buradaki yazış tarzım sanki en yakın arkadaşıma anlatıyormuş gibi bu şu demelerimi kendimi övüyormuş gibi görünen yazılarımı takmayın sadece arada biraz fark var o doğumdan gelen biraz eksiklikleri var (bu eksiklik lafımı da yanlış anlayacaksınız ama neyse) o yüzden ve sevildiğim için kıskanıyor olabiliri vurgulamak istedim. Ki insanın annesini babasını kıskanmasının çok doğal bir şey olduğunu biliyorum.. Ben çok iyiyim demiyorum yani. Sadece suçum yokken anlamsız yere yargılacak kişi ben oldum ona kızıyorum..
kız sana göre daha mesafeli die sen kızı direk kısa boylu spguk sevilmeyen biri gibi tanıtıp kendini melek yapmıssın ha bide kızın arkadaslarını eleştirip kötüleyip kendini yine bulunmaz hint kuması yapmıssın e güzelim sen sırf kadına iyi görüncem die kızını kötüleyip kendini sevgi kelebeği yaparsan şimdi güzel günlerin ilerde de kv cok üstüme gelio sürekli yanında istio dersin.. ama unutma öz evladına gecici deyip seni el üstünde tuttugunu gösteren kadın yarın seni cok rahat harcar

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için konuyu silmeyi başarırsam sileceğim ve bir daha buraya konu açmayacağım zaten çünkü herkes kendini melek sanıyor ve direk bana yükleniliyor ve hatta görümcemi tanımadan. Ben kimseyi kötülemiyorum ve ya ben iyiyim demiyorum sadece daha iyi anlaşılabilsin diye bahsediyorum onlardan yoksa ben görümceme hiç bir zaman ayrıcalık yapmadım.. Ama ben bir kere o evde yokken ojesini sürdüm sonra aksam dedim abla ojeni sürdüm tabi canım sür dedi ve o ojeler ertesi gün aynı yerde değildi saklanmıştı... Ben bunu bile asla konuşmadım.. Ki ben her şeyimi paylaşır kendime bir şey alıyorsam ona da alırım..
Canim benim o tavırlı cok belli sen kotu niyetli bir kiz degilsin bu bariz..bosver sen mutluluguna bak herkesi memnun edecek degiliz sen onu kazanmaya ugrasiyorsun herkesle iyi olayim istiyorsun ama gerek yok inanki ileride anlarsin tatlim esin muhim olan onla iyi ol diğerleri sonradan gelir..kimse melek degil bu dedikleri herkes farkli sekillerde yasiyor yorum yapilirken bu da dikkate alinmali..kimseyi incitmenin geregi yok sen bize icini doktun acik yureklilikle detaylı anlatmissin ..Rabbim hayirlisini versin canim uzulme goruncenle olayina duzelir

3 görümcem var 2 de yengem hiç bu tarz diyoloğa girmedik... kayınvalideniz ne derse desin o evin kızı görümceniz... ben kıskanan değilde kıskanılan bir görümce gördüm yazınızda kusura bakmayın...

3 görümcem var 2 de yengem hiç bu tarz diyoloğa girmedik... kayınvalideniz ne derse desin o evin kızı görümceniz... ben kıskanan değilde kıskanılan bir görümce gördüm yazınızda kusura bakmayın...

Yoo doğrudur ben sadece olayı detaylıca anlatmak için öyle yazdım kıskanmak değil ben onunla da iyi olmak istiyorum iş yerinde bile kimseyle kötü olmayı sevmeyen biriyim ve her şeyi çok fazla kafaya takıyorum. Belki önemsiz umursanmayacak bir konu ama olaya dışarıdan bakmak içinde olmaya benzemiyor.

Canim benim o tavırlı cok belli sen kotu niyetli bir kiz degilsin bu bariz..bosver sen mutluluguna bak herkesi memnun edecek degiliz sen onu kazanmaya ugrasiyorsun herkesle iyi olayim istiyorsun ama gerek yok inanki ileride anlarsin tatlim esin muhim olan onla iyi ol diğerleri sonradan gelir..kimse melek degil bu dedikleri herkes farkli sekillerde yasiyor yorum yapilirken bu da dikkate alinmali..kimseyi incitmenin geregi yok sen bize icini doktun acik yureklilikle detaylı anlatmissin ..Rabbim hayirlisini versin canim uzulme goruncenle olayina duzelir

İşte hep bu yüzden üzülüyorum herkesi memnun etmeye çalışmak. Burada da verilen tepkiler çok abartı geldi bana herkes kv sini görümcesini eleştirirken benim benimle konuşmuyor saçma bir sebepten diye üzüldüğümü belirtmemin bu kadar eleştirilmesi garip ve kv dem komşusunun bile arkasından konuşmayan bir insan hep iyi niyetle bakar yani ben ona anlatmadım bile o kendisi anlamış üzüldüğümü görünce gelip konuştu benimle tabi ki o onların kızı onlar için değerli ama ben zaten ona kötü demiyorum. İnanın bu mevzudan çok burada yazılanlar üzdü beni..

Daha nisanliyken kaynana evinde kal görümceyle içkili mekanlara git.Burda normal davranan görumce.Tabiki kız sinirlenir heran orda olmaları gece kalmalar yemekler falan filan.Kaynananin o tuhaf lafları...Sende o kadar iyi niyetli deyilsin yani kızın bariz sana karşı bişey yapmamış .Mimledin kızı şimdiden beni kıskanıyor falan.Ha birde yok herkes beni seviyor konu komşu herkes anasi babası neden bir insan kendini sevdirmeye çalışır çabalar,,,Şimdi dersin ki ben hiç bişey yapmadan beni seviyorlar dersin eminim ama bir insanı konu komşu niye çok sevsin mutlaka polayana gibi dolaniyorsundur sen ...Seni evlenip 2 gün sonra kaynana böyle yaptı kayın baba böyle yaptı diye konu açacak potansiyelinde gördüm

Daha nisanliyken kaynana evinde kal görümceyle içkili mekanlara git.Burda normal davranan görumce.Tabiki kız sinirlenir heran orda olmaları gece kalmalar yemekler falan filan.Kaynananin o tuhaf lafları...Sende o kadar iyi niyetli deyilsin yani kızın bariz sana karşı bişey yapmamış .Mimledin kızı şimdiden beni kıskanıyor falan.Ha birde yok herkes beni seviyor konu komşu herkes anasi babası neden bir insan kendini sevdirmeye çalışır çabalar,,,Şimdi dersin ki ben hiç bişey yapmadan beni seviyorlar dersin eminim ama bir insanı konu komşu niye çok sevsin mutlaka polayana gibi dolaniyorsundur sen ...Seni evlenip 2 gün sonra kaynana böyle yaptı kayın baba böyle yaptı diye konu açacak potansiyelinde gördüm

Kız kendisi sürekli beni çağırıyor..

Ayrıca ben beni seviyor şu bu diye kendimi övmek için değil bu yüzden kıskanıyor olabilir mi diye yazdım onları.. Neyse ya amaaannn...

Kız kendisi sürekli beni çağırıyor..
Neden çağırıyor gezmek falan için mi..Eğer öyleyse gece dışarıya sizinle çıkmak istiyorsa sizi paravan olarak kullanmaya çalisiyordur.Annesi babası öyle izin veriyordur.peki nisanlina söyledin mi bara gittiğini ok hoş karşılamaz bence.Görumcen seni cagiriyorsa gitme birşeyler uydur hastayım çok yorgunum vs. Böyle böyle arayı aç evlerine gitme nisanlin gelirse bile dışarı da görüş.kv diyormusya içim rahat olmuyor diye olur olur merak etme araya mesafe koy mutlaka

Back
X