- 19 Temmuz 2012
- 361
- 249
- 303
ben şundan artık adım gibi eminim ki erkek anneleri gelinleri az ya da çok mutlaka ama mutlaka kıskanıyorlar. sizin kv leriniz var bende o var uzakta diye çok sorun yaşamıyorum sanırım ama bende ki dert daha fena eşimin babannesi bizimle yaşıyor ve gerçekten her şeye müdehale ediyor. makinaya attığım çamaşıra kadar tepemde dikiliyor. elimden gelidiğince iyi davranmaya çalıştım başlarda ama şimdi nerdeyse hiç konuşmuyorum kimseyle görevlerimi yapıp kenara çekiliyorum evi otel gibi kullanıyorum. benimle hiç muhabbete bile girmesine müsade etmiyorum çünkü nefret ediyorum en güzel zamanlarımın içine ettiği için . bilinçli ya da bilinçsiz resmen kıskanıyorlar ben bunu gördüm bunu bilrim. ayrı eve çıkmamıza çok az kaldı resmen gün sayıyorum. ayrıldığım gün yeniden evlendiğim gün olacak Allah izin verirse...
Oyy senin isin coj daha zormus canim Allah yardimcin olsun ben hic degilse kapimi kapayip iceri geciyorum gormuyorum dilerim en kisa zamanda kurtulursun. Ne gunlere kaldik ne var dimi guzelce anlassak anlamiyorum cidden