ahh bu kilolar psikolojim bozuldu artık :(bana da yardımcı olun :(

zoey1616

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
662
1.096
63
35
merhaba arkadaşlar diyet yapıyorum 53 gündür verdim de ama 1 ayda çok iyi verdim 2. aya geçtim yapıştı üstüme gitmiyor bacaklarım inceliyor ama selülitlerim hala orda sürekli spor yapıyorum evde plates yapıyorum ama ne o göbek eriyor ne de selülitler gidiyor gerçekten psikolojim bozuldu sürekli kilo alıyorum sanıyorum ciddi anlamda mutsuzum şu an offf:mad::mad:

kil vreirken mutlaka duraksama dönemi olur. bence spor yapın biraz, yürüyüş yapın, kas kütlenizi artırın ki daha çok yakasınız. her gün aynı kaloriyi de almayın mesela vücudunuzu şaşırtın.uzmanlar öyle diyor.

kil vreirken mutlaka duraksama dönemi olur. bence spor yapın biraz, yürüyüş yapın, kas kütlenizi artırın ki daha çok yakasınız. her gün aynı kaloriyi de almayın mesela vücudunuzu şaşırtın.uzmanlar öyle diyor.
cevap yazdığınız için önce teşekkürler ben duraklama yaşadım 2 hafta sonra 2.5 kilo daha verdim şimdi yine aynı oldu kilo verdikçe daha da şişmanmışım daha fazlası için uğraşıyorum :( ara öğünlerimi değiştiriyorum her sabah kahvaltımı değiştiriyorum ama saatleri hep aynı değişmiyor sporu hiç bırakmadım çok da yemiyorum yanlışım nerde anlamadım ki :(

kaç kilo verdin,ne kadar kaldı? ilk kilolar hemen gider, vücut spora alışıyor bir süre bir de

kaç kilo verdin,ne kadar kaldı? ilk kilolar hemen gider, vücut spora alışıyor bir süre bir de
11 kilo verdim çok inanarak başladım moralim hep yüksekti ama sona yaklaştım böyle duraklayınca moralim bozuldu açıkçası sporumu rejimimi bir gün bırakmadım 55 olmak için uğraştım ama veremedikçe moralim bozuldu bacaklarım aşırı sorunluydu herkes düzeldi diyor ama benim gözümle baksalar bir de hala orda duruyor tüm şişlikler

şu an çok kilom kalmadı ama 50 de olsam kaldırır gibi vücudum düğünüm var onun da stresi oldu birde çocuk olur da çok kilo alırım korkusu bunlarla iyice stres yapıyorum

şu an çok kilom kalmadı ama 50 de olsam kaldırır gibi vücudum düğünüm var onun da stresi oldu birde çocuk olur da çok kilo alırım korkusu bunlarla iyice stres yapıyorum
bakın işte.. biliyor musunuz, meyveler bile strese girince çürüyorlar. vücut nasıl tepki vermesin. moralinizi yüksek tutun. siz zaten 11 kilo verebilmişsiniz maşallah:) geriye kalan azıcığı mı veremeyeceksiniz? . hem vücudunuzun artık daha yavaş vermesi yeterince kilo verdiğinizi de gösterebilir. stres yok !! moral yerinde olunca onlar kendiliğinden gider zaten :KK49:

bakın işte.. biliyor musunuz, meyveler bile strese girince çürüyorlar. vücut nasıl tepki vermesin. moralinizi yüksek tutun. siz zaten 11 kilo verebilmişsiniz maşallah:) geriye kalan azıcığı mı veremeyeceksiniz? . hem vücudunuzun artık daha yavaş vermesi yeterince kilo verdiğinizi de gösterebilir. stres yok !! moral yerinde olunca onlar kendiliğinden gider zaten :KK49:

bende öyle düşünüp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama çok yorgun hissediyorum kendimi beni 2 aydır görmeyenler tanımadı bile bu beni en çok mutlu eden :):)

o nasıl bir şey canım ben de ne yapıcağımı şaşırdım valla :D okula gittiğimde birileri görücek diye korkuyorum yanaklar şişti belde bir simit, valla zor durumdayım :D

o nasıl bir şey canım ben de ne yapıcağımı şaşırdım valla :D okula gittiğimde birileri görücek diye korkuyorum yanaklar şişti belde bir simit, valla zor durumdayım :D
canım sen kaç kilosun böyle şok diyetler yaparak verme ben 2 ayda verdim 11 kilo hiç öyle şok diyet yapmadım sadece 2 gün detoxs yapıyordum 5te 5 diyeti yaz bu sayfalarda var moralini bozma hiç millet de kendine baksın :)

şok diyet dediğim detoxtu vücuda iyi geliyor ddedier ondan yani istersen 5 te 5 e birlikte başlayabiliriz işte regli dönemim bu dönemde hiç gitmezmi ama bırakmadım yine de spor ve diyet devam ben sana elimden geldiğince kendi bildiklerimle yardım ederim :)

ben 73 kiloyum canım ya 58 lerden birkaç ayda çıktım valla depresyona girdim

haklısın, sen nasıl verdin peki biraz anlatırmısın bir liste uyguladın mı yoksa az az kendin mi yaptın

haklısın, sen nasıl verdin peki biraz anlatırmısın bir liste uyguladın mı yoksa az az kendin mi yaptın
ben kendimi bildim bileli şişman bir kızdım ama sen bir de bana sorsan dal gibiydim :) ben ne listeye baktım ne başka birşey yaptım sadece ne kadar kilolu olduğumu sarkan göbeğime bakınca gördüm bir de kütük misali bacaklarım tabi ki :)kendi kendime evimde ne varsa ona göre yeme düzeni geliştirdim un şeker tuz ve yağı bıraktım yağ sadece 1 yemek kaşığı kullandım kullanmam gerekiyorsa tabi bir de saat 17:00 dan sonra ağzıma tek lokma sürmedim en büyük avantajım buydu çok zor oldu başta ama alışyor vücut kahvaltı 2 ara öğün bir de akşam yemeği 4 öğün beslendim ama sporu hiç bırakmadım öyle salonla falan değil evde kendim yaptım

17 den sonra bir şey yemedin mi off çok zor olmalı ya, ama en iyisi, kaçta yatıyorsun kaçta kalkıyorsun peki

17 den sonra bir şey yemedin mi off çok zor olmalı ya, ama en iyisi, kaçta yatıyorsun kaçta kalkıyorsun peki
canım geç oldu kusura bakma ilk başlarda zorlandım ama kendimi alacağım sonuca odakladım ve şimdi mutsuz olup kilo verdiğimde mtlu olacağımı düşünerek motive ettim sen 7 de bırak istersen bu benim seçimimdi :) saat en geç 9 buçukta kahvaltımı ediyorum 8 gibi uyanıyorum gece belli olmor 1 2 gibi de yattığım oluyo

Back
X