Ahh bu kilolarr...Ahh bu şişmanlık psikolojisi... :(

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
Anladım ki güzellik benim için olmazsa olmazlardan.Ama gelin görün ki bu kilo derdi yakamı bırakmıyor,yapı olarak da kilo almaya müsaitim,anne tarafım hep şişman bir de yemeğe aşırı düşkünlüğümüz var.Ben de ileride onlargibi olmaktan korkuyorum.Şimdi bile birkaç ay önce aldığım hiçbirşeyüzerime olmuyor.Kendimden artık tamamen soğmaya başladım.Kilo kilo derken üstüne biraz daha aldım(5 kilo) ve şimdi eski halimi arar oldum.Nereden başlayacağımı bilmiyorum,yürüyüş bandımı da aldım,fakat boğazımı tutamıyorum.Hem midem rahatsız sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum,hem sınavım var bu dönemde baya stresli geçiyo benim için,hem kiloalr aldı başını gidiyor,yani öyle 3 5 kilo versem de çok formda gözükemiycem üzerimehiçbirşey almak istemiyorum daha doğrusu alıyorum fakat kenarda zayıflamamı bekliyolar adeta.Bu kilonun beni bu kadar mutsuz edeceğini bilemezdim.:1no2: offf öyle yapayım şunu yiyeyim bunu yemiyeyimd erken kafam iyice allak bullak.hem öyle incecik deolamayacağım,yaz geliyor kısa bir zaman sonra güneşli havalar kendini gösterecek,ince giysilerimizi giymeyec başliycaz.Kendi kendime üzüldüm biraz önce,böylebi konuyu açmak istedim ne yapıcam ben yaaa daha evlenmeden,çoluk çocuğa karışmadan ne hale geldim :1no2:

dışarı bile çıkmak istemiyorum vucut hatlarımdan geçtim yüz hatlarım bozuldu,kocaman bir göbek,oturunca ne o hal diyecekelr diye kapatıyom habire,:1closedeyes: bel falan hiç kalmadı ıyyy tiksiniyom kendimden makyaj bile yakışmıyo :1no2:

aaa be hannem nekadar dert tasa varmış senden biri bitmeden diğeri başlıyor dertlerinin be tatlım

canım veririsin olumsuz düşünme
hem neden tiksiincen deme öle
koşu bandıda almışsın her gün düzenli olarak kullan faydasını görüsün:1hug:
yemene gelince evdekiler yiyince sende duramıyon galiba ben mi yanlış anladım:sm_confused:

seni çok iyi anlıyorum.ben de o psikolojiye giriyorum sık sık malesef.

ayy canım üzülme o kadar verirsin kilolarını merak etme.sadece ekmeğini kıs birazda spor yap.fayda eder merak etme

ay evet benim bi arkadaşım vardı baya kiloluydu
bi süre görmemiştim onu sobnra bi gün yolda karşılaştık gözlerime inanamadım:1shok:
acayip zayıflamıştı yani süper olmuştu
yaptığı tek şey ekmeği kesmek olmuş istediğini az z yemiş ekmek yememiş sende dene istersen cnm.

bak sıtede rejım dıyet bolumu var orada bayanlar bırlık olup kılo verıyorlar
su ıc sureklı evde jımnastık de yaptın mı sorun çözulur
yemek yıycegıne bos seyler ye meyve sebze falan yeme sevgın aşkın kaybolsun yani
yemekle mutlu olmamaya basla. su ıc canın sıkılsın su cırkın bısey meyve sebze de oyle onları ye yemek zevkın kaçsın zayıflarsın emın ol. agzında tat kalmadıgında yemek yemek bıle ıstemıceksın
:jeyyar:

Evet bencede ekmeği kes.Baştan zor oluyo herşeye ama buda ekmeksiz yenmezki diyosun.Ama zamanla ekmeğe nasıl alıştıysak onsuzluğada alışıyoruz.Ve hareketsiz bi gün sakın geçirme.Bak ben bütün gün özgürce tıkınıyorum.cokacimcoookBenimde kilo almaya müsait bi yapım olduğu halde.Ama hergün 1 saat mecburen yürüdüğüm için kilo almıyorum.Tabi haftasonları yürümediğim için 2 günde şişebiliyorum.:çok üzgünüm:

Canım kendini bırakma herşey senin elinde sen istersen zayıflarsın sen istersen az yersin sen istersen siporda yaparsın kimseye bahane bulma ben zayıfım ama ailem hep kiloludur ablamda zayıftı oda ewlendi kilo aldı şimdi zayıflıyor herkezde bir şişmanlık sorunu war yani tek sende değil
kafana koy ben zayıflıycam de yemiycem de unutmada hayatını düzene sok we hırslan canım başarıcaksın
not: günde 1 saat yürüyüş 12 bardak su bunları ihmal etme canım
sewgiyle kallla.s.

aa bak kızdım sana şimdi noluyo öğle niye kendini aşşalayıp duruyorsun..
bak canım bu halledilmeyecek bir sorun değilki taöbe töbe sanki kansersin ya..
istersen zayıflarsın eğer çok istiyor ve bu halinden memnun değilsen ..
istemiyor ve sürekli kiloluyum diye hayflanırsan istemiyorsun ve halinden memnunsundur..
bak ben yıllardır diyet yaparım ne kilolar verdim ben ..
insan isteyince yapamıca bişi yoktur yeterki isteee.yeterki zayıflıcam de azimlen güçlen bak nasıl veriyorsun kilonu.. tamammı diyet yapıyorsun ve bu bulanım halleridnden kurtuluyorsun artık ..
destek istiyorsan ben sana sonuna kadar veririm yeterki sen iste..

aynen benim derdimde bu:çok üzgünümkul bittiğinden beri tam 15 kilo aldım kendinden iğrenir oldum :tomato:52 iken 65 oldumzayıflamaya çalıştıkça daha çok kilo alıyorum sanki offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff

ooffffffffffffffffffff bende yemek yemeği sevenlerdenim.bende okul bittikten sonra çok kilo aldım..bir uğraş bulmam lazım kendime..birşeylerle uğraşınca almıyorum..
birde o döönemde çevremde hep zayıflamaya çalışanlar vardı..yürüyüşler yapardık,annem yemek bile yedirmezdi.)) o yüzden de canım pek çekmezdi çünkü herkes az yiyordu..ufacık bir dilim ekmek yiyip kalkıyordu annem ve kardeşim..eeee ben nasıl yarım ekmek yiyim kalvaltıda:))bende alışmıştım.)) acaba bir süreliğine annemlere mi gitsem:))

evet 1 saat yürü 12 bardak su ıc
bu su olayı cıdden zayıflatıo
cunku mıden öle bı sısıyo kı yemek yıycek yer kalmıoı -tatlicadiarzu-

Ozaman tek çare var.Yemiyecen,bol bol yürüyüş vede hareket.
Meyve ve sebze ye bol bol....................................

Ben de çok iştahlıyım yani bi oturuşta istesem 3 koca tabak makarna yiyebilirim mesela. Ama yaklaşık 2 aydır diyetteyim 8 kilo verdim. Ama artık o kadar sıkıldım ki son bi kaç gündür annemin yaptığı yemeklere saldırmaya başladım (Diyetteyken anne yemekleri yemem). Kısacası tekdüzelikten sıkıldım. Ben de en azından verdiklerimi koruma amacıyla haftanın 3 günü istediğimi bol bol yemeye, ama çok fazla abartmadan, diğer 4 gün de spor ve sıkı diyet yapmaya karar verdim. Başka türlü olmuyor. Bu iştah beni mahfediyor:çok üzgünüm: Ama yapılacak birşey yok. Hep boğazı için yaşayamaz ki insan. Sen de bunu uygulayabilirsen kendine uygun bir şekilde hem daha fazla kilo almazsın, hatta yavaş yavaş verirsin, hem de sürekli diyet yapmaya çalışarak kendini yormazsın:teselli:

canım benim tek derdin bu olsun boşver..
verirsin fazla kilolarını ne var bunda..
bak tek yapman gereken şey 1 hafta filan sık kendini yeme..
zaten sonrasında mide küçülüyor istesende yiyemiyorsun fazla..
en azından benim öyle oluyor..
bir gün yemesem hemen küçülüveriyor midem..
o yüzden de zayıfım zaten..
bende zayıflığımı takıyorum çok =(

günde 1 saat yürüyüşle verirmiyim kilo?

sağlığın yerindeyse dua et bence.kilon kaç çok merak ettim.obez insanlar n'apsın bide onları getir gözönüne.daha çok şükür et.bende çok severim yemek yemeyi ve beni herhalimle beğenen eşim var.buna rağmen ben zayıflamam gerektiğini anladım.insan saldıkça salıyor dikkat et.şimdi diyetteyim 5 kilo verdim dahada vericem İNŞALLAH.60 kilodan 86 ya çıktım gerisini sen düşün.ekmeği kesersen 1 saat yürümeyle verirsin canım.suyuda unutma ama su içmeye bak.derdim var bölümündeki arkadaşlarımızında keşke böyle bir derdi olsaydıbenneyaptımkiüzülme ne dertli insanlar var.inanırsan yaparsın.

saolun canlarım,obez insanlar diyorsunuz da bende obezliğe doğru bi gidiş var gibi.çok hızlı kilo alıyorum.çok aldım kilo,ve irsi olarak da buna meyilliyim aynı zamanda çok hızlıda veriyorum.laçka oldu iyice.boyum 164 kilo 73 ve bu kiloları ben kısa zamanlar içinde aldım hep,yani 2 ay gibi bi sürede 5 6 kilo alırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…