• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahh bu kocam......

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Günaydın herkese...
Benim evliliimin sonu yok bunun farkındayım..artık yek yaptiim ani kurtarmak..artık sadece ufak tartismalarimiz var ama onlar bile bana batmaya basladi..esim herşeye çok karışıyor..asla eleştiri kabul etmez o hep en doru olanı yapıyordur..en son az ince tartıştık sebep su..gardolapta onun pantolonlaini bern onun dedii yere koymamisim her iki tarafı açmak zor oluyormuş...bende değiştirmem dedim..tartışma hararetleniyordu.bende yeter ya dedim evide sen düzenle herşey sadece senin istediğin gibi olsun dedim salona geçerken parmağını çarpıp kanatmisim hatta...aşırı derece bıktım herşey sadce onun istedii gibi olucak..benim sürat aşmaya morelimin bozulmasına trip atmaya ilgi sevgi beklemeye hakkım yok onun gozunde..o bana otur dicek oturucam kalk dicek kalkicam artık iyice bıktım evle ilgilenemsim yok artık evde misafir gibi hissediyorum kendimi...annemlede konuşmuyorum bi süredir...derdimi anlatabilecegim arkadaşımda yok...he bide kendisi bana sürekli saka yapar onun bana yaptığı sakalarim aynısıni ben yapsam kızar çünkü sulu el şakaları yapar bana ve benim hiç bir şekilde tahammül edemediim şeydir el şakaları..kızıp tepki gosterincede benim hoşuma gidiyor seninle uğraşmak diyor...bıktım artık herkesten herşeyden tek başıma kalmak istiyorm bi oda da bir ömür yasayabikitim artık o hale geldim

Anlattığınız kadarıyla sorun aslında sizin tahammül sinirlarinizin daralması. Gardrop örneğinde ben esinize hak verdim. Bir bölümde sadece eşinizin esyalari olsun. Diğerinde sizinkiler. Ayrı yere koyma demiş bunda bişey yok ki. El şakası ben de sevmem ama ciddi ciddi uyardiniz mi yapmaması için? Arkadaşınızın olmaması ve annnenizle dargın olusunuz sizi etkiliyor belli ki. Önce bu durumu değiştirin bence. Ne kadar süredir evlisiniz?

bence sevginizi sorgulayın ....
artık ne dese batmış belli....
sevgimi sorguluyorum o bana bir adım gelince ben ona on adım gidiyorum ama artık onuda ypamak istemiyrm...geçen gun bana neden böyle davranıyorsunuz bilmiyorum sanırım kendinden sogutmaya çalışıyorsun dedim...onun bana dedii ne yapıyorum ben sana dedi..

Evlenmeden önce tanımıyor muydunuz ?
Huyu değişmez mi bi insanın ?

Anlattığınız kadarıyla sorun aslında sizin tahammül sinirlarinizin daralması. Gardrop örneğinde ben esinize hak verdim. Bir bölümde sadece eşinizin esyalari olsun. Diğerinde sizinkiler. Ayrı yere koyma demiş bunda bişey yok ki. El şakası ben de sevmem ama ciddi ciddi uyardiniz mi yapmaması için? Arkadaşınızın olmaması ve annnenizle dargın olusunuz sizi etkiliyor belli ki. Önce bu durumu değiştirin bence. Ne kadar süredir evlisiniz?
kışlık düzene geçince böyle oluyor ama esimde çok abarttı herşey sadece onun istedii gibi olsun diyor..ee bu evin hanımı benim diyorum..büyük temizlik yaptım zaten bütün vücudum ağrıyor biraz temizlik konusunda takintim olduu içün canım çıktı...esim camasirini alicak diğerlerini bozuyor kaç defa uyardım bazen inadına yapıyor...düzelt işin ne diyor...saka konusunda da çok uyardım kizinca bana trip yapma beni deli etme diyor

Ne desek uygulayacakmısınız uygulayacaksanız. göz dagı verin ...
Bu tip erkkekleri hıyara benzetiyorum ...
tovbe tovbe ..
savas cıksa kacmaya baslar .esine sözünü gecirmeye calısıyor..

sevgimi sorguluyorum o bana bir adım gelince ben ona on adım gidiyorum ama artık onuda ypamak istemiyrm...geçen gun bana neden böyle davranıyorsunuz bilmiyorum sanırım kendinden sogutmaya çalışıyorsun dedim...onun bana dedii ne yapıyorum ben sana dedi..
erkeklerin geneli böyle canım hata kabul etmez....
bence rahatsız olduklarınızı karşınıza alın konuşun....küsmekle kırılmakla içinizde yaşamayın herşeyi.....ben hiç susamam mesela...2 gün önce uyarıyı veririm 2 gün sonra ufak bi sebebe patlarım....

tanıyordum...ama evlenip aynı evde yaşamak çok başka sevgili olmak bambaşka...
Keşke o zaman düşünebilseymissiniz .
Biz bayanların aşktan gözü kör oluyor işte .
Bazı şeyleri görmezden gelip
Düzelir diyoruz .
Düzelmiyor .
Ne yapicaksinizz ?

Ne desek uygulayacakmısınız uygulayacaksanız. göz dagı verin ...
Bu tip erkkekleri hıyara benzetiyorum ...
tovbe tovbe ..
savas cıksa kacmaya baslar .esine sözünü gecirmeye calısıyor..
ben eşimi biseye dahi benzetmek istemiyrm benzettiim şeye ayip olmasın diye...esim öyle gözdağı falan işlemiş acayip inattor atma camdan desem sırf inat için balıklama atlar..ataerkil yetişmiş benden önünde el pençe durmami kocama en ufak saygısızlik yapmamani istiyor...bigun dedim ben sana uymuyorm keşke kendine okuma yazma dahi bilmeyen birini alsaydım o zaman kendine göre şekil verirdin dedim...tuhaf ni yapısı var eşimin...çevresindeki herkes çok sever eşimi kimsenin kalbini kirmaz..ama içi beni dışı basklarini yakıyor malesef

kışlık düzene geçince böyle oluyor ama esimde çok abarttı herşey sadece onun istedii gibi olsun diyor..ee bu evin hanımı benim diyorum..büyük temizlik yaptım zaten bütün vücudum ağrıyor biraz temizlik konusunda takintim olduu içün canım çıktı...esim camasirini alicak diğerlerini bozuyor kaç defa uyardım bazen inadına yapıyor...düzelt işin ne diyor...saka konusunda da çok uyardım kizinca bana trip yapma beni deli etme diyor

Bakın gerçekten de verdiğiniz detaylar sinir bozucu kabul ediyorum ama ortada tolere edilemeyecek bir durum yok. Biraz da hoşunuza giden yönlerini düşünün. Daha çok yeni evlisiniz. Yaşınız kaçtı? Burada konu açacak derecede ciddi bir durum inanin yok. Insan çocuğuyla bile daha çok problem yaşıyor gündelik hayatta. Sizin ruh sağlığınız bozulmuş. Bu konuda bişeyler yapsanız size iyi gelecek?

erkeklerin geneli böyle canım hata kabul etmez....
bence rahatsız olduklarınızı karşınıza alın konuşun....küsmekle kırılmakla içinizde yaşamayın herşeyi.....ben hiç susamam mesela...2 gün önce uyarıyı veririm 2 gün sonra ufak bi sebebe patlarım....
evet cogu erkek böyle ama ben böyle istemiyrm artık...eşimle kaç kez konuştum ise yaramıyor..o hep haklı o hep doğru yapar

Bakın gerçekten de verdiğiniz detaylar sinir bozucu kabul ediyorum ama ortada tolere edilemeyecek bir durum yok. Biraz da hoşunuza giden yönlerini düşünün. Daha çok yeni evlisiniz. Yaşınız kaçtı? Burada konu açacak derecede ciddi bir durum inanin yok. Insan çocuğuyla bile daha çok problem yaşıyor gündelik hayatta. Sizin ruh sağlığınız bozulmuş. Bu konuda bişeyler yapsanız size iyi gelecek?
diğer konularını bilmiyorsunuz sanırım..evet ruh sağlık çok bozuk...esim çok emrivaki yapıyor..eve bile karışmaya çalışıyor bırak ya evin hanımı bensem karışma be adam

Back
X