Günaydın herkese...
Benim evliliimin sonu yok bunun farkındayım..artık yek yaptiim ani kurtarmak..artık sadece ufak tartismalarimiz var ama onlar bile bana batmaya basladi..esim herşeye çok karışıyor..asla eleştiri kabul etmez o hep en doru olanı yapıyordur..en son az ince tartıştık sebep su..gardolapta onun pantolonlaini bern onun dedii yere koymamisim her iki tarafı açmak zor oluyormuş...bende değiştirmem dedim..tartışma hararetleniyordu.bende yeter ya dedim evide sen düzenle herşey sadece senin istediğin gibi olsun dedim salona geçerken parmağını çarpıp kanatmisim hatta...aşırı derece bıktım herşey sadce onun istedii gibi olucak..benim sürat aşmaya morelimin bozulmasına trip atmaya ilgi sevgi beklemeye hakkım yok onun gozunde..o bana otur dicek oturucam kalk dicek kalkicam artık iyice bıktım evle ilgilenemsim yok artık evde misafir gibi hissediyorum kendimi...annemlede konuşmuyorum bi süredir...derdimi anlatabilecegim arkadaşımda yok...he bide kendisi bana sürekli saka yapar onun bana yaptığı sakalarim aynısıni ben yapsam kızar çünkü sulu el şakaları yapar bana ve benim hiç bir şekilde tahammül edemediim şeydir el şakaları..kızıp tepki gosterincede benim hoşuma gidiyor seninle uğraşmak diyor...bıktım artık herkesten herşeyden tek başıma kalmak istiyorm bi oda da bir ömür yasayabikitim artık o hale geldim