Ahh görümce ahh paranın gözünü seveyim

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kizlar benim kızımın dogum günüyle görümcemin oğlunun dogum günü arasin da sadece 5 gün var .benim kızımın dogum gününde kalkıp mutfaktan su almayan görümcem servis yaptı.bir baktım bulaşıkları makineye yerleştirmiş . Eşim bile ablam beni çok şaşırttı dedi düşünün.neyse görümcemin oğlunun dogum gününde görümcemin görümcesi kayınvalidesi var mutfakta yardım edicekler esim hemen sende kalk Ablam yardım etti sana dedi.tabi dedim benim görümce gelinimiz dışındaki herkes mutfaktan çıksın dedi .herkes yardım etme derdinde bağırarak çıkın lütfen benim dışındaki kimse mutfağı bilmiyormuş biz her hafta birlikteymisiz.ohaaa dedim bu ne diyor bizi kabul etmez beğenmez ki neyse bir baktım benim kızımla oğlunun fotosunu çekti.bunu evine kocaman yaptırıp asacakmış.filan orda onun görümcesinin yigenleride var .sonra ben bunu benim aileme anlattım.amcamin karısı Yengem görümcemle konuşmuş bana ev alıyorlar hediye onu demiş.birde benim saf Yengem bize dükkan düştü 41 tane bu arada yengemin annesi babası yok küçükken ölmüş kardeşide babam la Amcam Var sadece 2 kardeş bende tek cocugum Yengem bana değeri 2milyon olan dükkanı hediye edeceğini demiş .Yengem çok temiz kalplidir oda pişman oldu dediğine.simdi kızlar bu kaynana görümce bana melek oldu.kaynanam evine kabul etmezken temizliğe yardıma gelmekten konuşuyor görümce desen bana her fırsatta çirkin açık açık diyen kıyafetimi beğenmeyenler pof pofluyor.her gün aramalar gorumcemin eşi dükkanın ne zaman biteceğini bile öğrenmiş nasıl kurtulcam ben bunlardan biktim valla sahteliklerinden

Pis insanlar işte. Paranızın malınızın hesabını vermeyin olsun bitsin. O kadar dükkan nerden kaldı onu merak ettim :) 41 dükkan neyin nesi ? :))

Çağırım eve uzatırım bacaklarımı yaptırırım temizli:imi kahvemi baktım hiç peşimi birakmayacaklar beni kullanmak için ben onları kullanırım. Baktım dükkan bitti. Kirası ile girerim krediye herkes de avucunu yalar

Canlarını çıkar her şeyini yaptır al intikamını o kadar zaman sana yaptıklarının acısını çıkart eline fırsat geçmiş :)

ye kürküm ye. olmuşsunuz boşverr... yoklarmnı gibi davran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…