Ahh ki ne aahhh.. Canimi çok.yakiyor :(

Pinokya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
256
5
26
Almanya
Merhaba kizlar..

daha onceki.paylasimlarimdada bahsettim...
iliskim yeni bitti.. Suphe ve sacma kuruntularla beni dinlemeden kendi kurkulanila inanarak bitirdi iliskimizi :(

bunu kabul etmek zorken.. simdide internetden bana gondermeler yapiyor hararetlerle canini yakiyor. Canim az yaniyormus gibi birde bu göndermeler.

bakmayayim diyorum.. olmuyor iste bakiyor sonrada uzuluylrum..

Cocuk gibi davraniyor ya varmi boyle yargisiz infaz etmek.. sanki ayrilmaknicin bahanenaramis gibi.

teselliye ihtiyacim var :(

sevgilinizin kafasında kurduğu düşünceler neydi biraz bahsedebilirsimisiniz durdurk yere mi kurdu bu düşünceleri kafasında
size ne gibi göndermeler yapıyor? yaş aralığınız kaç

biz internetde tanisdik.. hala benim cet yapdigimi dusunup arastirip benzerlikler bulup bu sesin profilinmi diye sorar bazende kendin emin suclamalar yapardi :confused:
en sonunda eskiden acdigim silmedigim bi profilimi bulmus sordu.. bende evet vardi oyle vi profilim.dedim ve ipler kopdu...! ben silmisdim bu yuzden icim.rahatdi ama silinmemis :(

bu sitedeki yas orabigina gore baya buyuyuz ben orta yaslardayiz ve aramizda 10 yas var... Gondermeler iki yuzlulugu cagristiran fotograflar ve yazilar.. Melel sandim seytanmissin gibi yaralayici paylasimlar:(

anladım sizin aranızda büyük bir güven sorunu var . güven olmadan bir ilişki kesinlikle yürümez bu değişmek bir gerçektir
demekki ona güven verememişsiniz . eskiden sildim sandığınız profilinizi de görünce haklı olarak şüpelenmiş .
siz onunla internet ortamanıda tanıştığınız için sizin yine. o şekilde konuşmalar yaptığınızı düşünmüş . su face book saçmalığı bitmediği sürece zaten bu sorunlarda bitmeyecek :20:
bırakın gitsin size güvenmeyen bir insanla sizin de işiniz olmasın kendinizi ezdirmeyin lütfen elbet karşınıza dogru insan çıkacaktır bu da size bir ders olmuş olur üzülmeyin bence.
o üzülsün size güvenmediği sizi böyle üzdüğü için :34:

bunlarin farkindayim.. kabul edemedigim bu 1bucuk.sene oldu bana guvenememesini kabul edemiyorum :( ama olup biten olaylari gorup okudukcada hak vermiyor degilim ona:confused::(

birde dinlememesi ekimde degil üzülüyorum iste!! beni taniyamamis olmasina. cok.tsk ederim.desteyiniz i in.

bunlarin farkindayim.. kabul edemedigim bu 1bucuk.sene oldu bana guvenememesini kabul edemiyorum :( ama olup biten olaylari gorup okudukcada hak vermiyor degilim ona:confused::(

birde dinlememesi ekimde degil üzülüyorum iste!! beni taniyamamis olmasina. cok.tsk ederim.desteyiniz i in.

sizde ona güzel bir mesaj atın sen beni hiç tanıyamamışşın meğer ben değil sen kaybettin . üzülmeyin belki zamanla düzelir ama düzelmesi için su güven sorununuzu halletmeniz lazım

mail.yazdim kusgu duydugu seyi benimle paylasmak yerine kendi kendine beni yargilamasini beni dinlemesini istedim..

uzulmemem gerekdigini.. onun icin hala degirli oldugumu yazmis.. ama bitmis cok sey varmis yazmadigi.. beni kirmak istemiyormus!

:(:(:confused:

saka gibi.. gunler sonrada gondermeler basladi anlamis degilim

mail.yazdim kusgu duydugu seyi benimle paylasmak yerine kendi kendine beni yargilamasini beni dinlemesini istedim..

uzulmemem gerekdigini.. onun icin hala degirli oldugumu yazmis.. ama bitmis cok sey varmis yazmadigi.. beni kirmak istemiyormus!

:(:(:confused:

saka gibi.. gunler sonrada gondermeler basladi anlamis degilim

böyle söylediğine göre gerçekten onun için değerlisiniz yeriniz ayrı olmalı biraz zamana bırakın o zaman üstünede gitmeyin lütfen

madem internetten tanıştığı birine güvenmeyecekti, neden kendisi internette chat yaptığı biriyle çıkıyor ki...

bilmiyorum.. ama tahminim Asik olucagini ve ciddi bir.seye baslamam.dusuncesiyle.gelistigi icin olabilir.. benimde amacim sirf zaman gecirmek ve sohbet etmekdi.. biriyle bulusucam birde asik olup.sevecegim aklima gelmezdi. simdiye kadar yasadiklarindanda olabilir bilemiyorum :( üzücu tabiyki

Back
X