Ahh nedir bu kadından çektiğim.

hazelnaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
357
32
118
Merhabalar arkadaşlar. Tecrübeli hanımlar.
5 yıllık evliyim iki tane dunya tatlısı oğlum var.
Haftada 2 gün nobet usulü çalışıyorum. Bu sırada çocuklarmi babaannelerine bırakıyorum ( alt katında oturuyor ve evimiz onlara ait).
Bunun dışında hep çocuklarıma bn bakarım ve ona yük etmem.
Kv.deme bunun karşılığında her ay para ödüyorum.
Eşimle bir saat dışarı ciksak cocuklari istemez laf yapar. Ama başkalarının önünde öyle boyle sevmez.
Bizden ne koparirsa kar sayar.Ayda 6 gün çocuk bakar 400 lirayı begenmez.Fazlasini ister.Cocuklari bnm evde bakar .
Bir çorabı onlarda kalsa bile asla yıkamaz. Kirli kıyafetlerini merdivene birakir .
Evimde bir bardağı ellemez asla iş yapmaz ( zaten öyle bir beklentim yok ancak ekmek içinde otursa da eline bir süpürge almaz).
Dün eşim eve geldiğinde kv min koşarak bzm eve çıktığıni çamaşır leğeniyle aşağı indiğini söyledi. Kendi çamaşırlarini bile gizli gizli bizde yıkıyormus. (Her ay kime yüksek geldi diye faturalara bakar.)

Çocuklarm çok uysaldir. Küçüğüm özel bir çocuktur ancak çok güleç ve tatlıdır.Fizik tedavisi ve birçok kontrolüyle tek başıma ilgileniyorm.

Ben çocuklarm için böyle uğraşırken çalışırken gurur duyması memnun olması gerekirken bı de bunları yapan kadına nasıl davranmalıyım.

2 çocuğu krese verecek durumum yok. Birini versem otekisine bakacak birisi lazım yinede. Annem ulaşım olarak çok ters bir yerde oturuyor.

Siz olsanız ne yapardınız??

Cevaplariniz için şimdiden cook teşekkürler.

Çocuklarınıza ondan iyi bakacak başka alternatif görünmüyor neticede torunları, sabredin... Çözüm bulmaya çalıştığınız zaman evliliğinizi etkileyen problemler baş gösterebilir.

Care dusundum.
Yok.
Maalesef katlanmak zorundasiniz.
Evet para karsiligi yapmasi neysede bu kdr para goz olmasi normal degil. Ama kv olrak saymadan ' o bakicimi daha ucuz yoksa bu elimizdeki 400 tlye calisan bakicimi? Diye degerlendirip.
Bence yine kv secilecek. 400 tlye 2 cocuga bakan bi bakici bulamazsiniz, bulsanizda guvenilmez kolay kolay. El mecbur. Maalsef.

canim 2 cocuga 400 e bakan bakici bulunmaz gibi yorumlar gelmis ama pekalada bulunabiLir cunku ayda toplam 6 gun demissin sanirim nobetlerine denk gelen gunler ee toplam 1 hafta yapiyor 1 haftayada 400 cok cok iyi bence nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Tabii kv ne guvendigin gibi guvenebilecegin bir bakici bulabilirmisin bilemiYorum ama kendini cokta caresiz hissetme bence

Valla ben calissaydim meslek lisesi cocuk gelisimi mezunu bi kiz alacaktim annemin yanina. Hem cocuklara daha iyi goz kulak olur.

Care dusundum.
Yok.
Maalesef katlanmak zorundasiniz.
Evet para karsiligi yapmasi neysede bu kdr para goz olmasi normal degil. Ama kv olrak saymadan ' o bakicimi daha ucuz yoksa bu elimizdeki 400 tlye calisan bakicimi? Diye degerlendirip.
Bence yine kv secilecek. 400 tlye 2 cocuga bakan bi bakici bulamazsiniz, bulsanizda guvenilmez kolay kolay. El mecbur. Maalsef.
Ayda sadece 6 gün çocuklarma bakıyor.

Mesele şu ki torunların düşünen bir insan evladının durumunun iyi olmasını gelecege yatırım yapmasını istemez mi?
Siz kazanıyorsunuz ndn bn faydalanmayayim derdine düşer mi ?
Bu yüzden bana sevgisi de samimi gelmiyor.

Oteki taraftan topraktan daire aldi herhalde mendebur kadin para biriktiriyo :olamaz:
Tovbe est.

Kaynimin üniversitesi varmış seneye ne yapacağım diyor.
Parası var biliyorum. Onu da bize yıkmaya çalışıyor. Ne kopardım kâr.

Ya bunlarda ev olsun demez mi bir anne. Ben anlamıyorum.

canim 2 cocuga 400 e bakan bakici bulunmaz gibi yorumlar gelmis ama pekalada bulunabiLir cunku ayda toplam 6 gun demissin sanirim nobetlerine denk gelen gunler ee toplam 1 hafta yapiyor 1 haftayada 400 cok cok iyi bence nerde yasiyorsun bilmiyorum ama Tabii kv ne guvendigin gibi guvenebilecegin bir bakici bulabilirmisin bilemiYorum ama kendini cokta caresiz hissetme bence
Bak cnm çamaşırlarini bile bizim evde yıkaması bana bu kadar da olmaz dedirti.
Bana da bakıcı bulurum gibi geliyor.
Bizi gerçekten bunaltiyor

ben olsam isi misi birakirim o kariyida ewe almam
Devlet memuruyum. Az çalışıyorum. Çocuklarm gerçekten çok sakinler. Ama onun niyeti kötü olunca evladımn da birşeyleri olsun diye hicccc düşünmüyor.

Kötü durumda olsak sanki daha fazla memnun olacak.

Ne bileyim annelik böyle olmamalı.

Zaten bn bakıyorum ayda 6 gün bakıyor ama onun da derdi lafı bitmiyor
sadece 6 gün 400 tl
iyiymiş yaaa.. kv ye bak sen
yüz vermeyin üniversiteyi vs ödemeyin
ya da şöyle diyin

anne sen istersen bizimkilere bakma aylıklı başka çocuk bakımına gir.. bak daha çok paraya ihtiyacın varmış vs
kabul ederse sizin için daha iyi olur
tutaşacaktır :)

bu arada çamaşırları gördüğünüzü söyleyin
bu kadar da olmaz

Back
X