- 10 Mayıs 2019
- 129
- 84
- 13
- 32
Merhaba annişler
Kızım 34 aylık.3 gün önce tuvalet eğitimine başladık.bundan 1 ay öncesi kadar da çok denedik ama tuvalette sürekli ağladığı için pes ettim.1 ay kadar daha bekleyim ramazan geçsin dedim.bezinden hiç vazgeçmeyen bi bebek.sürekli bezimi bağla diye ağlıyordu.3 gündür artık bezimiz yok dimi anne diyo ama tuvaletteki ağıdımız bitmiyor.her gidişte ortalığı yıkıyor resmen.lazımlık sandalye aldık.belki tuvaletten korkuyodur diye.ama ona da oturunca ağlıyor.geceleri bağlıyorum bezini hala.(yeni hamileyim gece tansiyonum çok düşüyor kalkamıyorum)bi de fark ettim akşam yatarken tembih etmeme rağmen sabaha kadar bez baya dolu şekilde kalkıyoruz..bilemiyorum hazır mı değiliz.saklı yerlerde çiş ve büyüğünü yapıyor rahatsızlık hissedip değiştirmemi istiyordu..bende bi cesaret başlamıştım eğitime ama sürekli ağlaması beni de çok yıprattı.ne yapacağımı bilemiyorum sanki alışamayacakmış gibi hissedip üzülüyorum.milletin de hala bezli mi kocaman oldu alıştır diye konuşması iyice stres yaptı..bu şekilde başlayıp sonuca ulaşam cici anneler beni mutlu edecek şeyler söylemenize çok ihtiyacım var