Ahh yalnızlık...

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
..........................................................

Son düzenleme:
Bu kadar sıkma kendini.. sal gitsin Bak hasta olacağıno_O

gececek merak etme en fazla 1 ay öncesine kadar yazdıklarını birebir hisediyordum.şimdi diyorumki ben bana yeterim lüzumsuz insanlara gerek yok. zamana bırakmak lazım bazı seyleri dost sevgili hersey zamanı geldiginde oluyo zaten hayırlısını dileyip beklentileri bitirince kafamız rahatlıyor bide böyle düşün

Canım yalnız değilsin be...

İnan bu duygularını paylaşan o kadar çok insan var ki. Bence yabancı bir insanla dost olmaya çalışacağına ailenle olan ilişkilerini sıkılaştır.

Boş ver elalemden hayır gelmez. Ne demişler "El elin eşeğini türkü çığıra çığıra ararmış." Sen yoluna bak, kimseden bir şey bekleme...

Bazen bende seninle aynı duyguları yaşıyorum. Kendimi bu dünyada yapayalnız hissediyorum. Bazen sevdiğim insanların beni anlamadığını, hatta sevmediklerini düşünüyorum. Hatta kendimi bir yere ait dahi hissetmiyorum. Bence silkelen kendine gel. Bu dünyada seni senden başka düşünen kimse yok. Kendini çok çok sev. Kendini şımart. Kendi kendini yet. Bu geçici bir dönemdir. Bu dönemi atlatamayacağını düşünüyorsan, uzmandan bir yardım alabilirsin. Kısa bir tatile çıkabilirsin. İlgili olduğun bir hobi edinebilirsin. Hayvanları seviyorsan, kedi edinebilirsin. Salma kendini, çözüm üret. Ne demişler çaresizseniz, çare sizsiniz.

Benimde hiç dostum yoktu, insanların her derdinde koşan, dertlerini dinleyen mutsuz yüzlerine gülücük koyabilmek için türlü şaklabanlık yapan benim ölüm acısını yaşadığımda kimse yanımda yoktu biliyomusun? neler çektim, içimi dökecek yanında ağlayabilecek kimsem yoktu... dost kazıgını ilk böyle yedim.. sonra farkettimki ben cok yanlıs kisilere değer vermişim, şuanda 1 tane çok çok yakın arkadaşım var ve inan yetiyo, sadece kime deger verecegini iyi bil

Ayrıca kendine bir şans ver. Sevdiğinden ayrılmış çok acı çekmişsin. Bu kuyudan çıkmaya çalışmazsan yolun sonunda seni bekleyen umuda ulaşamazsın. Belki karşına mükemmel bir insan çıkacak? Neden bahtına mani oluyorsun?

Sevdiğinden ayrıldığın için mi ölmek isteyişin?
Hayatta sevinecek o kadar çok şey varken...?

gececek merak etme en fazla 1 ay öncesine kadar yazdıklarını birebir hisediyordum.şimdi diyorumki ben bana yeterim lüzumsuz insanlara gerek yok. zamana bırakmak lazım bazı seyleri dost sevgili hersey zamanı geldiginde oluyo zaten hayırlısını dileyip beklentileri bitirince kafamız rahatlıyor bide böyle düşün

Evet haklısın ben de çoğu kez ben bana yeterim diyorum , sahte insanlar olacagına hiç olmasın daha iyi diye düşünüyorum ama bazen doluyor işte insan.Dediğin gibi zamana bırakalım en iyisi pek umudum olmasa da...

Benimde hiç dostum yoktu, insanların her derdinde koşan, dertlerini dinleyen mutsuz yüzlerine gülücük koyabilmek için türlü şaklabanlık yapan benim ölüm acısını yaşadığımda kimse yanımda yoktu biliyomusun? neler çektim, içimi dökecek yanında ağlayabilecek kimsem yoktu... dost kazıgını ilk böyle yedim.. sonra farkettimki ben cok yanlıs kisilere değer vermişim, şuanda 1 tane çok çok yakın arkadaşım var ve inan yetiyo, sadece kime deger verecegini iyi bil

Aynen ben de aynılarını yaşadım , anlıyorum.O durum öyle kötüdür ki..Sen acıdan ölürsün ama o dost saydıkların olmaz yanında ..Hele ki sen onlar için her şeyi yapmışken.
Evet haklısın seçmek çok önemli, ben herkese insanlık vazifesiyle hosgörü ile yaklaşıp , mutlulukları için ugrasıyorum ama gercekten kimse için değmezmiş, değmiyor.

Ayrıca kendine bir şans ver. Sevdiğinden ayrılmış çok acı çekmişsin. Bu kuyudan çıkmaya çalışmazsan yolun sonunda seni bekleyen umuda ulaşamazsın. Belki karşına mükemmel bir insan çıkacak? Neden bahtına mani oluyorsun?

Sevdiğinden ayrıldığın için mi ölmek isteyişin?
Hayatta sevinecek o kadar çok şey varken...?
Hayır arkadaşlar derdim sevdiğimden ayrılmak değil.Keşke öyle olsaydı.

Birçok şey .Önceliklisi ise beni yürekten anlayacak kimsenin olmaması.

Back
X