Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gececek merak etme en fazla 1 ay öncesine kadar yazdıklarını birebir hisediyordum.şimdi diyorumki ben bana yeterim lüzumsuz insanlara gerek yok. zamana bırakmak lazım bazı seyleri dost sevgili hersey zamanı geldiginde oluyo zaten hayırlısını dileyip beklentileri bitirince kafamız rahatlıyor bide böyle düşün
Benimde hiç dostum yoktu, insanların her derdinde koşan, dertlerini dinleyen mutsuz yüzlerine gülücük koyabilmek için türlü şaklabanlık yapan benim ölüm acısını yaşadığımda kimse yanımda yoktu biliyomusun? neler çektim, içimi dökecek yanında ağlayabilecek kimsem yoktu... dost kazıgını ilk böyle yedim.. sonra farkettimki ben cok yanlıs kisilere değer vermişim, şuanda 1 tane çok çok yakın arkadaşım var ve inan yetiyo, sadece kime deger verecegini iyi bil
Ayrıca kendine bir şans ver. Sevdiğinden ayrılmış çok acı çekmişsin. Bu kuyudan çıkmaya çalışmazsan yolun sonunda seni bekleyen umuda ulaşamazsın. Belki karşına mükemmel bir insan çıkacak? Neden bahtına mani oluyorsun?
Hayır arkadaşlar derdim sevdiğimden ayrılmak değil.Keşke öyle olsaydı.Sevdiğinden ayrıldığın için mi ölmek isteyişin?
Hayatta sevinecek o kadar çok şey varken...?
Hayır arkadaşlar derdim sevdiğimden ayrılmak değil.Keşke öyle olsaydı.
Birçok şey .Önceliklisi ise beni yürekten anlayacak kimsenin olmaması.