• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınıfın ayrımcılık yaptığı kişi olmak

adensiiiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
3
1
1
19
Merhaba bu paylaşımı görecek belki benim yaşıtlarım belki de benden büyük ablalarım olacak umarım beni anlayan birileri olur. Okulda 3 kişi bi kız arkadaş grubum vardı daha sonraki senede yeni öğrenciler geldi ve o 2 kişi beni ayırmaya başladı.Çok ihanete uğramış hissediyorum yalnızlık gerçekten beni çok üzüyor benim yerime onları seçmeleri artık napabilcegimi
bilmiyorum.Çünkü bi süre sonra ayrımcılığı aşıp saygısızlık oluyor aynı ortamda bi kişi eksik yani beni saymandan söylüyorlar ben yanlarındayken,ortak arkadaş gruplarına beni almadılar bunu da yanımdayken anlatıyorlar yok gruba yazın şöyle böyle diye gerçekten nasıl tepki vereceğimi bilmiyorum hepsi egolu insanlar konuşulmuyor Bile. Arkadaşlarım tarafından çok ihanete uğramış kırılmış ve yalnız hissediyorum. Nasıl yoluma devam edebileceğim hakkında hiç fikrim yok..:(

Çoğu insanın başına gelmiştir bu yaşlarda arkadaş satışı:KK53: Seni anlıyorum. Hayat bitmiş gibi gelir ama hiç de öyle değil, tabii insan bunu o zamanlar anlayamıyor.
Sana tavsiyem, yanlış olduğunu düşündüğün davranışların var ise bunları düzeltmeye odaklan, bir hatan yoksa ve durduk yere olduysa durumu kişisel algılayıp kendini değersiz hissetme (Bazı insanlar bazen hiçbir şey yokken, kendi yapıları gereği çirkinleşir.), seninle yakın olsunlar diye uğraşma, gruba dahil olabilmek için kendinden ödün verme, huzursuz hissettiğin yerde ısrarla takılma, yalnız kalmamak için içine sinmeyen tiplere razı olma.
Triplere girmeden, afra tafra yapmadan sen de mesafeni koru, oralı değil gibi görün en azından. Bir de, derslerini önemse, mümkünse sanat, spor gibi yararlı şeylerle ilgilen.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Okul o iki kişiden ibaret değilse sizde yeni arkadaşlıklara bakın nie kendınıze saygısızlık yaptıklarını bile bile yanlarında duruyorsunuz . Tepki vermek zorunda değilsin sınırlarını belirle saygısızlıga izin verme . Onlar senı dışladı die kötü biri yada değersiz biri olmuyorsun başka arkadaşlıklar edinebilirsin

Ayy hepimizin başına gelmiştir. Ergenlik kadar saçma bir evre yok bence.

Orta okuldayken benim de başıma gelmişti. Bir çözümü bir tavsiyesi de yok maalesef. İkinci sene taşınınca okulum değişmişti. Yeni binada, yeni okulda daha güzel arkadaşlıklarım oldu.

Sizinle alakalı değildir. Bazı insanlar kötü.

En güzeli yeni arkadaşlıklar, yeni bir sayfa, mis gibi 🌿 biraz zaman alabilir ama mutlaka olur. Yalnızlık da korkunç birşey değil, bu saygısızlığı çekeceğine al kitabını oku, tak kulaklığını müziğini dinle, yeni arkadaşlıklar oluşacaktır merak etme 🥰 hepimiz geçtik benzer yollardan

Kendi onyedi yaşındaki öğrencime verdiğim tavsiyeyi vereyim: Bir okulda, ortamda, işyerinde gelir gelmez x kişiyle tanışıp arkadaş oldun diye diplomanı alırken de onunla gitmen gerekmiyor. Belki bu zamana kadar dikkat etmediğin, x var zaten yanımda diye ilgilenmediğin, konuşma fırsatı bulamadığın insanlar vardır ve sana daha uygunlardır çevrendekilere fırsat ver

Artık yanlarına gelmeyin diye bilerek söylüyorlar ayrı grup açtıklarını. Bundan sonra o insanlarla arkadaşlık etmeyin yeni insanlarla arkadaşlık kurmaya bakın.

Çoğu insanın başına gelmiştir bu yaşlarda arkadaş satışı:KK53: Seni anlıyorum. Hayat bitmiş gibi gelir ama hiç de öyle değil, tabii insan bunu o zamanlar anlayamıyor.
Sana tavsiyem, yanlış olduğunu düşündüğün davranışların var ise bunları düzeltmeye odaklan, bir hatan yoksa ve durduk yere olduysa durumu kişisel algılayıp kendini değersiz hissetme (Bazı insanlar bazen hiçbir şey yokken, kendi yapıları gereği çirkinleşir.), seninle yakın olsunlar diye uğraşma, gruba dahil olabilmek için kendinden ödün verme, huzursuz hissettiğin yerde ısrarla takılma, yalnız kalmamak için içine sinmeyen tiplere razı olma.
Triplere girmeden, afra tafra yapmadan sen de mesafeni koru, oralı değil gibi görün en azından. Bir de, derslerini önemse, mümkünse sanat, spor gibi yararlı şeylerle ilgilen.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Teşekkürler..

Back
X