ahhh burnumm :(

ee geride olunca nolyoo cok saçmaa bence cıkıntı cene daha kotuu cadıı gbii .d.d.d

cnm bnm çene geride olursa yüzün bütünüyle uyum sağlamaz dediğin gibi ilerde olursa o da bi uyumsuzluk yaratır ve hoş durmaz. en iiyisi orantılı olması:34:

bence sadece burun ameliyatı olman yeterli.burun yapıldıktan sonra yüz şeklin değişir zaten.çene ile birlikte olmana gerek yok.burun yapılsın otursun çene ile ilgili bir şikayetin hala devam ediyorsa ilerde olursun.

bence sadece burun ameliyatı olman yeterli.burun yapıldıktan sonra yüz şeklin değişir zaten.çene ile birlikte olmana gerek yok.burun yapılsın otursun çene ile ilgili bir şikayetin hala devam ediyorsa ilerde olursun.

evet katılıyorum size burun ameliyatı ol yeter bencede.zaten burun yapıldıktan sonra yüz şeklin mimiklerin bile değişiyor.burnunun güzelliğinden çenene kafa yormayacaksın bile :)

$PicsArt_1380497464103.webp

eveett sonunda o çok korktuğum kabus gibi üstüme çöken o ameliyat sendromum geride kaldı. herşey gayet güzeldi korkulacak hiçbişey yokmuş burnumun nasıl olduğunu hiiç bilmiyorum çarşamba günü atel alınınca anlıycam artık.. :51:

Eki Görüntüle 817846

eveett sonunda o çok korktuğum kabus gibi üstüme çöken o ameliyat sendromum geride kaldı. herşey gayet güzeldi korkulacak hiçbişey yokmuş burnumun nasıl olduğunu hiiç bilmiyorum çarşamba günü atel alınınca anlıycam artık.. :51:

canım çok geçmiş olsun burnun gayet güzel görünüyor. doktorun kim ?

pinoky ne zaman oldun ameliyatını..çok çok geçmiş olsun..
resimleri yan atmışsın ama epey bir değişim var görebildiğim kadarı ile...(çevirirsen daha iyi)

hahaaaa işte onu beceremedim.. boyun kaslarına ii gelir iyi tarafından bakmak lazım :)
13. günümdeyim geçti gitti walla. bir de kaş arasındaki ödem gitse çook mutlu olucam :32:

Canım sen zaten ameliyat olmamış mıydın? Albümde bantlı fotoğrafların var.. revizyon mu düşünüyorsun anlamadım.. Ayrıca çeneye gelince çene biraz geride kuzum aslında ona' da bir el atabilir doktorcuğun (:

Canım sen zaten ameliyat olmamış mıydın? Albümde bantlı fotoğrafların var.. revizyon mu düşünüyorsun anlamadım.. Ayrıca çeneye gelince çene biraz geride kuzum aslında ona' da bir el atabilir doktorcuğun (:

teşk ederm kuzum yorumun için. revizyon düşünmüyorum yani daha doğrusu şekil mekil ortada bişey yok tam olarak umarım gerek kalmaz. fotoları albüm dışında kendi konumda paylaşmak istedimbu nedenle burda paylaştım :) ::34: çene evet bence de gerekli dur bakalım toparlandıktan sonra dolgu düşünüyorum..:51:

Back
X