ahhh eşler!!! bir türlü karısını anlamak istemeyen ealer

biraz içimi dökmek, biraz da akıl almak için burdayım..
4 yilimiz bitti evliligimizde 5. yila girdik. 2yaşında da bir oğlum var. sorun şu ki esimin yaptığı söylediği hersey batıyor artık. laf olsun diye soyledigi herseyde kendimce birseyler çıkarıp bunu mu demek istedin diyorum sonuc cok şükür kavga gürültü degil kendisi tamam haklsın diyip tartismayu bitiriyor. ama nedense ona karşı sebebini tam olarak bilemedigim bir hınçım var.
yemek saatleri haric pek bir paylaşımımız ortak yaptığımız birsey yok. (oglum eskiden kendi kendine uyurdu sonrasinda beraber film izlerdik ama simdi illa yaninda birimizden biri yatacak. yatan kişi de uyuya kaliyor)
meslegi gereği okumasi gereken seyler var. odasina giriyor ve çıkmıyor. hep ben yanina gidip hadi beraber birsey yapalim,benle ilgilenmiyorsun diye odadan çıkarırdım ama artık icimdem gelmiyor.
ve en onemlisi cinsel hayat yok.ayda 1 ya var ya yok. oncesinde ben hep ilk adımı atardım.tabi bunlarin 4 te 3 unde geri cevrilirdim gururum incindi artik yaklasmak dahi istemiyorum.

SONUC; Kendimi çocuğumun annesi ,evin hizmetcisi gibi hissediyorum

not:Buraya yazdığım herseyi kac kere kendisi ile konustum. kimisinde dinledi kimisinde ciddiye bile almadi.

Size soruyorum YAPABILECEGIM BIRSEY VAR MI?
Çocuğunuz yüzünden birbirinize zaman ayiramiyorsanız bunun sinirini eşinize yansıtıyorsunuz gibi geldi bana. Öncelikle eşinizin ilgisini cekmelisiniz ve bunun icin cinsel hayatınızı biraz renklendirmelisiniz. Erkekler cinsellik söz konusu olunca kadına daha çok ilgi gosteriyor elde etmeye çabalıyor. Bence problemi çözmeye biradan başlayabilirsiniz

Bence bir süre kendi kendinize takılın,biliyorum bir şeyler yokmuş gibi davranmak zor bir durum fakat konuşmuşssunuz istediğinizi alamamışsınız.Bence bir de herkes kendi halinde takılsın ne çok soğuk davranın nede çok yakın.Gayet normal davranın ama inceden inceden hissettirin bu tavrı ona.Yanlız bunu 1-2 hafta yapmayın 1 aylık bir süre gibi bir dilimde yapın.Deneyin bir de böyle nasıl oluyor diye yine olmazsa bu sefer ciddi eylemlerde bulunun çocuğu alıp 1 hafta anneye gitmek gibi vs.. sonuçta rahatsız olduğunuz bir durum var ve sırf normalleşti diye karşıdaki kişi bunu pek ciddi görmüyor.
Gerekirse kafasına vura vura yaptırın.. boşanmakta şuan için bir çözüm değil bence.. çok gelecek seviyelerde boşanma gibi bişeyi düşünebilirsiniz belki.Şans yanınızda olsun.Sevgiler,

Back