Ahhhh gerçekten bunaldım...

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
Okuyorum yazılanları herkes eşiyle kavgalı sorunlu ulan bıktım be bıktım şu kocadan böyle adamlardan Allah'ım sen sabır ver bize Yarabbim

dert köşesi olunca herkes kendine göre büyük başkalarına göre basit olabilecek sorunları paylaşıyor doğal olarak.
herkesin derdi kendine büyük.
emin olun mutlu anlarin yazıldığı bir topik olsa eşleriyle sorunlarını yazan bir çok kisi güzel seylerde yazacaktır oraya.
hayatın içinde mutlulukta var üzüntüde.
dertte var dermanda.
paylasilinca azaldığı için dertler yazılıyor:))

hayatımın en büyük hatasını yaptım evlenerek eski günlerimi o kadar özlüyorum ki az kaldı bitecek bu kabus gibi günler kimse düzelir demesin arkadaşlar 1,5 senedir bekliyordum ha düzeldi ha düzelecek . Riyakar pislikler evlenene kadar herşey dört dörtlük tamam diyorsun bu adam beni mutlu eder üzmez yaşadığım bütün acılara değer evleniyorsun puff rüya bitti.

Yemin ederim üstüne bastın bekarken o kadar mutluydum ki delilik yaptım şimdi burnumda tutuyor resmen offff offffff

Okuyorum yazılanları herkes eşiyle kavgalı sorunlu ulan bıktım be bıktım şu kocadan böyle adamlardan Allah'ım sen sabır ver bize Yarabbim
Ben değilim kavgalı..kocadan da memnunum.Ama buraya mutluyum kocamı seviyorum herşey yolunda diye konu açamam
Burası dertlerle ilgili konu açma bölümü. Varsa sizde açın.

Allah hepimizi bize hayırlı olacak kişilerle karsilastirsin.

Derdim yoktu tasam yoktu bekarken şimdi bir insanın kahrını çekiyorum umdugumu bulamıyorum bu nasıl bir hayat ya Allah'ım sen hayirlisini ver bize

Yemin ederim üstüne bastın bekarken o kadar mutluydum ki delilik yaptım şimdi burnumda tutuyor resmen offff offffff
Bekarlar evlenmek ıstıyor evlıler bekarken ne guzeldı dıyor.Hayatın içinde acı tatlı herşey var.Evlılık piyango gıbı bişe işte tuttumu tutuyo demekkı :)) bende bekarım mutluym çok şükür ama evlılıgı tabıkı istiyoruz.Sizde isteyip evlendınız.Bence durumdan şikayet etmek yerine nası düzeltebılırım nası mutlu olabılırım bunları düşünün.Hep erkekten beklemeyın siz eşinize süprüz yapın mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…