- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
iyi de ben onu demiyorum okuduğunuzu yanlış anlamışsınızKızın yüzüne gidip söylemiyor ya bunları, kendi arkadaşları ile konuşuyor, burada yazıyor, bunu herkes yapar bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi de ben onu demiyorum okuduğunuzu yanlış anlamışsınızKızın yüzüne gidip söylemiyor ya bunları, kendi arkadaşları ile konuşuyor, burada yazıyor, bunu herkes yapar bence.
Turbanlo ilkokul mezunu hic erkek arkadasi olmamis kadini teecih etmesini nasil aciklayabilirdi sizce ? Bunu nasil bir asagilama olarak goruyorsunuz .size ters gittigimi dusunmeyin gercekten fikren sorup merak ediyorum. Benim en yakin arkadasim turbanli ilkokul mezunu ve gorucu usulu ile evlendi. Simdi ben bunj belirtince asagilamis mi oluyorum. Bende kendi durumum icin beni birakti universite mezunu ogretmen bir kiz aldi. Allah indan bulsun diyordum. Simdi bu cumlemle neresine hakaret etmis oluyorum.anlamak demek pohpohlamak demek değil ama..
bakın o mesajı yazana kadar gayet oluru olan normal şeyler yazıldı zaten belki arada bir iki sert mesaj olabilir ama konu sahibi devam ettikçe abarttı
bence burada beğenmemek ile aşağılamayı karıştırıyoruz.
beğenmemek ve bunu üslupluca dile getirmek insani evet ama aşağılamak insani değil
Ya kusura bakmayın haklısınız ama ben açık konuşucam, ben de üniversite mezunu, özel okullarda okumuş, iyi bir mesleği, ailesi olan, büyük şehirlerde yaşamış biriyim, benim de eski erkek arkadaşım, benimle gezip tozup, sonra köyden türbanlı, ortaokul mezunu, hiç bir şey görmemiş, hiç erkek arkadaşı olmayan birini bulsa evlense, evet gülerim. Ama bu o kızın kötü olduğunu göstermez tabi ki, belki dünyanın en iyi insanı ve çok mutlu , huzurlu bir hayatları olur, belki ben hiç mutlu olmam, orası ayrı ama ilk etapta evet bunu konuşup gülerim.
Aci ceken bir insan herseyi soyler. Ben de neler soyledim.sonra aman calisan bayan agzinj tut doner sana gelir dedim ama burda bu arkadasin adamin karisina cocuga beddua ettigini ben gormedimm gozumden mi kacti bilemedim . " Burda benim duygularimla oynadi kizla birlikte beni kandirdi. Ben boyle bir kizim ama istedigi boyle bir kizmis neden benimle oynadi "diyor gibi. Ben bunu anladim .
Ben mi yanlis anliyorum ?
Ben de ayrildigimda o bir ogretmenle evlenmisti ben daha okulu bitirmemistim sinirden herseyi soyluyordum nitekim soylediklerim gercek de cikti.
Yani ben burda konu sahibinin kizi kucumsedigini degil adamin art niyetini anlatmaya calistigini dusundum .
Turbanlo ilkokul mezunu hic erkek arkadasi olmamis kadini teecih etmesini nasil aciklayabilirdi sizce ? Bunu nasil bir asagilama olarak goruyorsunuz .size ters gittigimi dusunmeyin gercekten fikren sorup merak ediyorum. Benim en yakin arkadasim turbanli ilkokul mezunu ve gorucu usulu ile evlendi. Simdi ben bunj belirtince asagilamis mi oluyorum. Bende kendi durumum icin beni birakti universite mezunu ogretmen bir kiz aldi. Allah indan bulsun diyordum. Simdi bu cumlemle neresine hakaret etmis oluyorum.
Dedigim gibi konu sahibi diyor ki bence " madem istedigi bu kizdi niye benimle gobul eglendirdi." Zaten kendisi gonul eglendirdi benimle diyor. Adamin ona nasil gozle baktigini soylemis.
?
Iste hedef gostermek gibi olmasin ama iste bu dusuncede yanlislik var. Bur arkadasimiz suanda asagiliyor konu sahibi degil. Niye cok guluyosunuz anlayamadim!
ben çok teşekkür ederim.burada konu açarken bilale anlatır gibi anlatmam gerek diye düşünmüştüm ama gerek duymadım can vermeye.aynen boyle oldu.rabbim sizin gibileri cogaltsinTurbanlo ilkokul mezunu hic erkek arkadasi olmamis kadini teecih etmesini nasil aciklayabilirdi sizce ? Bunu nasil bir asagilama olarak goruyorsunuz .size ters gittigimi dusunmeyin gercekten fikren sorup merak ediyorum. Benim en yakin arkadasim turbanli ilkokul mezunu ve gorucu usulu ile evlendi. Simdi ben bunj belirtince asagilamis mi oluyorum. Bende kendi durumum icin beni birakti universite mezunu ogretmen bir kiz aldi. Allah indan bulsun diyordum. Simdi bu cumlemle neresine hakaret etmis oluyorum.
Dedigim gibi konu sahibi diyor ki bence " madem istedigi bu kizdi niye benimle gobul eglendirdi." Zaten kendisi gonul eglendirdi benimle diyor. Adamin ona nasil gozle baktigini soylemis.
?
Gercekten mi? Kizin turbanli olmasi , ilkokul mezunu olmasi , bunlari mi begenmemis?? Pardon da kimin ne haddine birini turbanli diye begenmemekGayet insani duygular bunlar, kızı beğenmeyebilir, bunu da dile getirebilir. Terkedilmiş, adam biri ile olmaya başlamış, acı çekiyor konu sahibi ve gayet normal insani bir duygu ile adamı da kızı da beğenmediğini ifade edebilir, herkes yapar bunu. Kızın suçu olmadığını herkes biliyor ama böyle konuşması bana tuhaf gelmedi, normal , insani bir davranış, bu ruh hali içi,nde.
bir şey diyeyim mi devam edersek Mune nin ahı hepimizi tutacak ban yiyeceğiz
isteyen istediğini istediği şekilde aşağılayabilir herkes kendine yakışanı yapar değil mi, ben kaçar
ben çok teşekkür ederim.burada konu açarken bilale anlatır gibi anlatmam gerek diye düşünmüştüm ama gerek duymadım can vermeye.aynen boyle oldu.rabbim sizin gibileri cogaltsin
Hakketten ya tovbe est :)))
tövbe est.
Bana kalırsa herkes, sizi terk eden kişi, sizden eğitim olarak, güzellik olarak, aile olarak fln daha düşükIste hedef gostermek gibi olmasin ama iste bu dusuncede yanlislik var. Bur arkadasimiz suanda asagiliyor konu sahibi degil. Niye cok guluyosunuz anlayamadim!
Türbanlı diye değil, açık birini de beğenmeyebilir. Beğenmeyebilir yani kim karışabilir buna? Bana kalırsa, herkes, terk edildiği kişi, kendisinden daha eğitimsiz, daha çirkin bulduğu biri ile görüşse evlense, herkesin bir hoşuna gidebilir, lafını edebilir, arkadaşıyla konuşabilir, başkası da beni beğenmez, benimle ilgili dalga geçiyordur belki bilemem ki, ben bunu insani bir duygu olarak görüyorum. Ama onlar mutluysa bu hiçbir şeyi değiştirmez, onlar mutlu mesut yaşar, ben kendi çapımda gülmüş olurum, beğenmemiş olurum.Gercekten mi? Kizin turbanli olmasi , ilkokul mezunu olmasi , bunlari mi begenmemis?? Pardon da kimin ne haddine birini turbanli diye begenmemek
Soktuğunuz lafları emin olun buradaki kadınlar size çok güzel iade edebilecek kapasitede fakat herkes kendi kalitesini belli ediyorben çok teşekkür ederim.burada konu açarken bilale anlatır gibi anlatmam gerek diye düşünmüştüm ama gerek duymadım can vermeye.aynen boyle oldu.rabbim sizin gibileri cogaltsin
size cvb vereceğim takip ettiğim ve olgun bulduğum bir insansınız.takdir edersinizki burada uzun uzadıya önce ayrıntısına kadar açıklama yapılamıyor.adamin niyeti zaten başkası ile evlenmekmis.bana ilgi gösterirken sevgisinde boğarken aile yapısına uygun kiz kız ile nisan hazırlığı yapiliyormus.Bedduaniz donup dolaşıp sizi bulacak az daha bekleyin, hep boyle olur cunku.
Adam mutsuz olmus ayrilmis, neyin hirsi bu anlamadim.
nasıl bir insanmışım.beni buradan ne kadar tanıdınız iki yorumumla mi.sizede hakkimi helal etmiyorum.Konu sahibinin yukaridaki mesaji nasil bir insan oldugunu cok guzel ozetliyor