• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah'ım niye tutmuyor?

Sizin beddua etmenize gerek yok zira ne yaparsan onu bulursun. Size bir haksızlık edildiyse mutlaka çıkar.
En ufak iyi ya da kötü yaptığımız şeyler bize dönüyor aksi mümkün değil ama insanlar bu hemen
gerçekleşmediğinde haksızlık yapanlara hiçbir şey olmuyor sanıyor. pat diye o kişi mahvolsun isteniyor.
Böyle bir beklentiye de girmemek lazım bu insanın kendisine zarar olan olmuş artık.
20 yıl sonra bunun acısını fena şekilde çekebiliyor insan o yüzden ne zaman helak olacak bu diye
beklememeli insan. :) Böyle bir adamdan da kurtulduğunuza sevinin bence her işte bir hayır vardır.

Sizide çektiklerinizide inanın çok iyi anlıyorum ama beddua etmek yerine Allah’a havale edin O zaten hiç şüphesiz görüyor.Bu dünyada olmasa bile öbür dünyada elbette ki çıkar.Düşünsenize bu dünyada bi sıkıntı yaşadığınızda dışarı çıkıyorsunuz,arkadaşlarınız geliyor birkaç dakikalığına bile olsa kafanız dağılıyor ama öbür dünyada yaptıklarımız için cezalandırıldığımızda böyle birşey mümkün olacak mı?Allah belkide bu yüzden bu dünyada çıkartmıyordur.Allah inşallah sizinde karşınıza tüm bu acılarınıza derman olacak birini çıkartır da sizde çok mutlu olursunuz. :KK39:

Niye bu kötü dualar istekler ben anlamıyorum ya...
Ne var adam ne güzel demek ki hatalarını anlamış eşine ailesine dört elle sarılmış Allah daha çok versin.
Siz de kendi işinize bakın , başkasının hayatında yaşamayın ya...
Sizin kötü zamanınızda yanınızda oldu diye hep olması mı lazım?
Olmamıştır, sizi o kadar sevmemiştir ayrılmıştır bu çok doğal.
Sevmeye sevmeye beraber mi olacaktınız yani?
Böylesi daha mı sağlıklı?
Siz sağlıklı görünmüyorsunuz.
Çoluk çocuk, masum bir eş var.
Başlarına bişey gelse zil takıp oynayacak mısınız?
Yapmayın etmeyin...

Sizi çok iyi anlıyorum...
Ben de vaktinde birini sevdim. Hem de çok...
O da bana prensesmişim gibi davrandı. 2,5 yılım öyle geçti. Ama bir gün öğrendim ki sadece bana değil, 2 farklı kişiye de öyle davranıyormuş. Beni arama dedim. Her yerden de sildim. Ama öyle biriydi ki hani şeytan tüyü var derler ya, unutmak çok zor oldu. Zaten kendisi de 3 ay sonra bambaşka biriyle nişanlandı, totalde 6 ay sonra da damat olarak gördüm kendisini.
Ama o dönemler sunu dedigimi hatırlıyorum. Allahım bana çektirdiklerini, bu hissettiklerimi onun da yaşadığı zamanları görecek miyim? Kesinlikle birinin hayatı mahvolsun diye dua etmedim ben. Kötünün enerjisi yüksektir, tutar ve daha beteri benim başıma gelir korkarım.
Noldu biliyor musunjz? Geçen hafta Ankaradaydım. Yola çıkmadan önce bi kahve alim dedim. Eski evimin karşısondaki kajvecide sıra bana gelincr arkamdan bir ses hanfendinin sade filtre dedi. Bir baktım o. Oturduk. Belki de saatlerce sohbet ettik. Ve gözümün içine bakarak nee dedi biliyor musun? Ben belamı buldum İpek... hayatımı mahvettim. Boşanmak istiyorum ama aileler giriyor araya ve birsürü şey. Gözlerindeki o pişmanlığı görmek insanın içini buruyor, İnsan üzülüypr ama biliyor musunuz? Neden ahım tutmuyor demeyin, kötü dua da etmeyin. Siz bilseniz de bilmeseniz de bir yerden çıkar hakkınız...

istemiyorum güvenmiyorum dedikce israrla peşimden koştu.maddi manavı cok büyük buhran geçirdiğim dönemde boşluğundan faydalandı ona sığındım.ruya gibi aylar geçirdim.sonra beni terk etti kısa bir süre içind e evlendi.esi yeni hamile imiş.ev almış tatilde idi yeni dönmüş.cok mutlu.
sen geçmiyorsun bile onun aklından kafası meşgul evini düzenliyor çocuğuna elbiseler alıp karısıyla hayaller kuruyor sende mal gibi acı çekiyorsun diyorum .ama elimde olan bisey değil ki.ben gecenin bir vakti icim sıkılarak uyanayim nefesim kesilsin diye uğraşmıyorum ki.uyuyorum yani plansız uyanmam.sabah akşam huzuru kalmasin mutlu olamasin diye beddua ediyorum.Allahim benimde karşıma birini çıkar mutlu olayım diye degil tüm enerjimi dualarımı o mutsuz olsun diye ediyorum.Aksine adamın her işi yolunda.taşa elini atsa altın kesiliyor.ben birine kötülük ettimde benden mi ah çıkıyor diyorum kesinlikle hayir.
ah 'ım tutar mi kızlar.Allah adama yağdırıyor.ahirette degil dünya gözüyle yasattiklarini yasasın istiyorum

Canım anlık aşklar sevgiler olur biter gider...herkes birini sevmiş sonradan sevdiğini zannetiğini anlamış olabilir terk etmiş terk edilmiş olabilir.Senin ahın acıdan kederden...zamanla geçer iyi olsun dersin merak etme...önce unutman lazım

Güzelim sen ah etmiyorsun beddua ediyorsun. Ansızın uyanınca kalk bi abdest al iki rekat namazini kıl ve secdede ağla sıkıntıların icin dua et o kişiyi allahım sana havale ettim de bak nasıl rahatlayacaksın inan havale edince yüce allah katacağını bizden ıyi bilir. Ve 17 yıl sonra cok perişan rezil şekilde ayrılan gordum

Back
X