- 24 Nisan 2015
- 6.962
- 7.154
- 398
- Konu Sahibi sosyalkelebek
haklısın ama herkeste bu kategorıyr gırmıyor...arkadaşlar iyi akşamlar, uzun bir süredir insanlara olan güvensizliğimle meşgul kafam. etrafımda hıc doğru duzgun bır kadın erkek ılıskısı goremıyorum. benım en yakın arkadaşlarım bıle partnerlerını aldatıyor,yalan soyluyor turlu oyunlar cevırıyor.duzgun olanlar ıse karsı taraf tarafından aldatılıyor kullanılıyor.artık ıkı cınsıyete de guvenmıyorum. ınsanlar cok bencıl ve acımasız. herkes bırbırını maddı, manevi, cinsel yönden kullanıyor. bu tur maddi manevi sıkıntıları olmayan ılıskıler de bunaltıcı oluyor.erkek veya kadın ılıskının ıplerını elıne almış,taraflardan bırı cok ılgısız veya baskın.sureklı kavga etmeler,bagrıs cagrıs,saygısısız ılıskıler.ayrıl barış yalama olmuş ılıskıler.sozlu nısanlı evlı çocuklu olmanın hıcbır bağlayıcılığı kalmış.evlı nısanlı herkes aynı bekar gıbı rahat yasıyor.her erkekle kadınla ıstedıgı ılıskıyı kuruyor.yasından basından aılesınden çocuğundan utanmıyor.ben kendımce böyle seylerden kendımı uzak tutmaya çalışıyorum elımden geldıgınce kaçınıyorum ama evlenilecek ınsan,guvenılecek bır es bulabılecegımı sanmıyorum.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? cok mu abartıyorum?
şahsen evlenemden önce ilişkilerim oldu, kımseyı aldatmadım ama aldatıldıgım zamanlar oldu, kor alevı gıbı parlayıp sönen ilişkilerimde oldu, eşim desen onunda bu zamana kadar birçok ilişkisi olmuş, 2-3 kez nişan atmış biri ile evlenip ayrılmış, bu ikinci evliliği..
benim için ilişkide sadakat önemli ve dürüstlük...
biz yaklaşık 5,5 yıldır beraberiz bir gün olsun o konuda yamuğunu görmemişimdir...
ilişkinin başlarında kafa karışıklıkları olmuştur ama bu çift taraflı bir durumdu..
ama zamanla hersey yerıne oturdu..
şu anda kavga gurultumuzde yok, saygılıyız bırbırımıze ve aılelere...
ama özel alanlarımıza mudahale de etmıyoruz çok sıkmıyoruz yanı bırbırımızı..
onun acıklarını ben benımkılerı o kapatıyor, el ele verdık bır hayatı yasamaya çalışıyoruz..
yanı iş kişilerde bitiyor ve herkes bir değil.. insanların kişiden kişiye yaklaşımları bile değişebiliyor...
o nedenle içini ferah tut, Allahtan hayırlısını ıste ve kımsenın gecmıs ılışkılerıne falan takılma, benden öncesi beni ilgilendirmez...