ahlak dersi vermeye kalkacaklar lutfen yazmasin

ponckkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
119
12
Selam herkese iyi akşamlar. Ben birsey soracağım erkek arkadaşmla her iliskiye girdiğimde yeniymis gibi kan geliyo. Bunun bi nedeni olabilirmi . Herkese teşekkürler simdiden

Ahlaki yönü kimseyi bağlamaz:KK66: normal birşey değil kwsinlikle doktora gitmelisin. Zaman kaybetmeden hemde.

sana asla ahlak dersi vermem çünkü burada ders verme meraklısından geçilmiyor. kızlar sonradan çok pişman oluyor.hem ruhları zarar görüyor hem bedenleri.

ne sıklıkta cinsel ilişki yaşandığıda ööenmli yanı çok yaşanmıyorsa bu yuzden olabılıyormuş ama en doğusu tabıkıde doktora görünmek

Mesela="katiee, post: 40772830, member: 464131"]ne sıklıkta cinsel ilişki yaşandığıda ööenmli yanı çok yaşanmıyorsa bu yuzden olabılıyormuş ama en doğusu tabıkıde doktora görünmek[/QUOTE]
Mesela ilk yaptiktan 3 gun sonra yaptik kan geldi 1 hafta sonra tekrar denedik yine geldi

tam olarak kızlık zarın yırtılmamış olabilri düzenli olarak 1 aya kadar düzeliyor

Rahim ağzında yara olabilir. Ya da vajinada enfeksiyon. Geçen sene eşimle her ilişkiye girdgimizde kanamam oluyordu,doktora gittim. Meger yara varmışo_O

moralini bozmak istemem inşAllah degildir ama bi arkadasmdada oldu dr.a gitti bu belirtiyle dr.rahim agzi kanserindn süphelendi test yapıldi sükür cikmadi ilac falan verdimi bilmiyorum ama bi süre sonra gecti onun

Ozel olcak ama kacinci kez iliski oldu. 3-5 falansa endiselenme, gecer. Ama fazlaysa doktor yolu seni bekler hic gecikmeden git.

EnHa post: 40772940 .!.:
Rahim ağzında yara olabilir. Ya da vajinada enfeksiyon. Geçen sene eşimle her ilişkiye girdgimizde kanamam oluyordu,doktora gittim. Meger yara varmışo_O
Cok tesekkur ederim

X