Ahlaksız anne

Yeni bir şey olmamış ki,yaptıklarını eskiden de yaptığını öğrenmişsin.
Annenizle yüzleştiniz mi bu konuda hiç.Çok çirkin tavırlar,Rabbim sınamasın kimseyi böyle bir durumla ve ben sizin yerinizde olsam görüşmezdim.

Yeni bir şey olmamış ki,yaptıklarını eskiden de yaptığını öğrenmişsin.
Annenizle yüzleştiniz mi bu konuda hiç.Çok çirkin tavırlar,Rabbim sınamasın kimseyi böyle bir durumla ve ben sizin yerinizde olsam görüşmezdim.
bunları öğrendikten sonra söyledim hemen ağlıyor sen beni yanlış anlıyorsun o benim oğlum falan diyor ama ben annemi diğer evlatlarına böyle davranırken görmedim bunları yaparkende bana söylememsini söylemiş ben yanlış anlarmışım

annemle alakalı konu açmıştım önceden şuanda annemle konuşmuyorum.eşime karşı tuhaf hareketleri vardı eşimle yalnız kaldığı zaman farklı tavırları vardı ona karşı. daha nişanlıyken bile aynı ortamdayken geceleri çağrı atıyormuş eşime tabi eşim ayrılma korkusundan dolayı bana bunları sonradan söyledi.işte bizim eve geldiğinde eşim balkona sigara içmeye gitsin haberim olmadan hemen arkasından gidiyordu.arabada sen arkaya gel seni seveyim falan eşim hava alanında uğurlarken eşime zorla sarılıp kokusunu içine çekmeler falan ben bunları hazmedemiyorum bunları sadece eşim ben ve annem biliyor abim babam başka sebebten konuşmuyoruz diye biliyorlar.uzattım kusura bakmayın bu durumda analık hakkı olur mu benim için annem öldü bir daha kesinlikle konuşmak istemiyorum çünkü hazmedemiyorum yaptıklarını

Annen neden onunla konuşmadigini sormadı mı? Konunun ne olduğunu biliyor mu?

bunları öğrendikten sonra söyledim hemen ağlıyor sen beni yanlış anlıyorsun o benim oğlum falan diyor ama ben annemi diğer evlatlarına böyle davranırken görmedim bunları yaparkende bana söylememsini söylemiş ben yanlış anlarmışım
Ya sabır ya selamet,uzak kal tatlım annenden,sanki en hayırlısı bu senin için.

Yenimi ogrendin bunlari.
esin mi anlatti annen boyle boyle yapiyor diye.cagri atmasi arkaya gel seveyim felan demesi tabikide tuhaf.
Gelinine yan gozle bakan kp oluyoda.
damadina yan gozle bakan kv oluyomus.

Annen neden onunla konuşmadigini sormadı mı? Konunun ne olduğunu biliyor mu?
eski açtığım konuda bahsetmiştim bize en son geldiğinde olay çıkardı ve gitti ordakilere kızım beni evden kovdu demiş oda beni aramıyor zaten ama ben bu durumu hazmedemiyorum

Ben de hic inanmak istemiyorum bu yazilanlara olmax bi anne bunu yapamaz heralde.
bide kizi var arada evlat sonucta.

Bunlar sacma sapan kuruntularsa o kadin size hakkini helal edecek mi dusunun bakalim.
kuruntu değil bu yaptıklarını kendide kabul ediyor ama benim oğlum diyor iyide ben bize böyle davrandığını görmedim bizi kucağına alıp başımızı okşamadı ama kocama böyle bi teklifte bulunmuş

eski açtığım konuda bahsetmiştim bize en son geldiğinde olay çıkardı ve gitti ordakilere kızım beni evden kovdu demiş oda beni aramıyor zaten ama ben bu durumu hazmedemiyorum

Valla canım eğer normal bi anne olarak normal bir kayinvalide-damat iliskisi yaşasaydı senin böyle birşeyi ima etmende dahi seninle bir daha konuşmaması gerekir. Eğer seninde sağlıklı bir düşünceye sahip olduğunu biliyorsa tabi.

Ama eşine 'kızıma söyleme yanlış anlar' diyerek damadı sevmek bana hiç masum gelmedi. Konuşma ne hali varsa görsün. Asla senin üzerinde bir hak iddia edemez allah katında.

Ben de hic inanmak istemiyorum bu yazilanlara olmax bi anne bunu yapamaz heralde.
bide kizi var arada evlat sonucta.
eşimde dedi bu yaşadıklarımı benim gibi kaç kişi yaşamıştır acaba diye eşimin yanında küfür ediyordu bide utanmadan

Anne ve babaya borçlu olduğumuz bir hak olduğu kadar bizimde onlar üstünde hakkımız var.sizin şüpheleriniz doğru ise mecbur değilsiniz anne ile görüşmeye. Hatta öyle bir anneye anne bile demeye mecbur değilsiniz. Ama emin olmadan günah almayın. Belkide gerçekten oğlu gibi görüyordur esinizi..

Yok artik ya bu kadarida olmaz bir yanlisinizmi var acaba ne bilim bahsedilen kisi oz anne olunca inanasim gelmedi

geceleri cagrı atması zaten hic hos degilken gel seni seveyim falan ne demek ya ne zor bir durumdur sizin icin

Back
X