Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunları öğrendikten sonra söyledim hemen ağlıyor sen beni yanlış anlıyorsun o benim oğlum falan diyor ama ben annemi diğer evlatlarına böyle davranırken görmedim bunları yaparkende bana söylememsini söylemiş ben yanlış anlarmışımYeni bir şey olmamış ki,yaptıklarını eskiden de yaptığını öğrenmişsin.
Annenizle yüzleştiniz mi bu konuda hiç.Çok çirkin tavırlar,Rabbim sınamasın kimseyi böyle bir durumla ve ben sizin yerinizde olsam görüşmezdim.
annemle alakalı konu açmıştım önceden şuanda annemle konuşmuyorum.eşime karşı tuhaf hareketleri vardı eşimle yalnız kaldığı zaman farklı tavırları vardı ona karşı. daha nişanlıyken bile aynı ortamdayken geceleri çağrı atıyormuş eşime tabi eşim ayrılma korkusundan dolayı bana bunları sonradan söyledi.işte bizim eve geldiğinde eşim balkona sigara içmeye gitsin haberim olmadan hemen arkasından gidiyordu.arabada sen arkaya gel seni seveyim falan eşim hava alanında uğurlarken eşime zorla sarılıp kokusunu içine çekmeler falan ben bunları hazmedemiyorum bunları sadece eşim ben ve annem biliyor abim babam başka sebebten konuşmuyoruz diye biliyorlar.uzattım kusura bakmayın bu durumda analık hakkı olur mu benim için annem öldü bir daha kesinlikle konuşmak istemiyorum çünkü hazmedemiyorum yaptıklarını
Ya sabır ya selamet,uzak kal tatlım annenden,sanki en hayırlısı bu senin için.bunları öğrendikten sonra söyledim hemen ağlıyor sen beni yanlış anlıyorsun o benim oğlum falan diyor ama ben annemi diğer evlatlarına böyle davranırken görmedim bunları yaparkende bana söylememsini söylemiş ben yanlış anlarmışım
eski açtığım konuda bahsetmiştim bize en son geldiğinde olay çıkardı ve gitti ordakilere kızım beni evden kovdu demiş oda beni aramıyor zaten ama ben bu durumu hazmedemiyorumAnnen neden onunla konuşmadigini sormadı mı? Konunun ne olduğunu biliyor mu?
kuruntu değil bu yaptıklarını kendide kabul ediyor ama benim oğlum diyor iyide ben bize böyle davrandığını görmedim bizi kucağına alıp başımızı okşamadı ama kocama böyle bi teklifte bulunmuşBunlar sacma sapan kuruntularsa o kadin size hakkini helal edecek mi dusunun bakalim.
eski açtığım konuda bahsetmiştim bize en son geldiğinde olay çıkardı ve gitti ordakilere kızım beni evden kovdu demiş oda beni aramıyor zaten ama ben bu durumu hazmedemiyorum
eşimde dedi bu yaşadıklarımı benim gibi kaç kişi yaşamıştır acaba diye eşimin yanında küfür ediyordu bide utanmadanBen de hic inanmak istemiyorum bu yazilanlara olmax bi anne bunu yapamaz heralde.
bide kizi var arada evlat sonucta.